Myös jalkapallo käynnistyy!

Heti ulkolentiksen vanavedessä päästään aloittamaan jalkapallopelit. Vapun jälkeisellä viikolla kolme vuoroa Tahmelan kentällä!

Tahmelan kenttä.
Peliä Tahmelassa.

(Scroll down for English summary) Tahmelan kentällä voidaan aloittaa muita aiemmin, koska kyseessä ei ole kaupungin kenttä – niille meno aikuisten ryhmillä on toistaiseksi kielletty. 

Pelaamme Tahmelassa joka tapauksessa toukokuun ajan tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 20. Ekalla viikolla on vuoro myös sunnuntaina klo 19, ja tätä on tarkoitus jatkaa niin kauan kuin Kauppiin ei päästä. 

Eka viikolla kaikki vuorot ovat tavallisia jalkapallovuoroja. ”Potkupalloa” on mahdollisesti luvassa myöhemmin (ja joka tapauksessa viimeistään kaupungin kenttien auetessa kokeillaan sitäkin). 

Tahmelan kenttä (katso linkistä ohjeet paikan päälle) on mukavan kokoinen tekonurmikenttä, jonka pohja on sekoitus futis- ja pesiskenttää. Se on siis kovempi kuin esim. Kaupin tai Koikkarin kentät, eikä ”nurmi” ole yhtä pitkä kuin verrokeissa. Mikäli sinulla on useammat nappikset, kannattaa tänne valita ne joissa on pienimmät napit. Omasta kokemuksesta tiedän, että ihan tavallisilla nappiksilla voi kuitenkin täällä pelata. 

Tahmelan kenttä on myös verrokkeja kapeampi, emmekä halua luoda koronatilanteessa peliin tarpeetonta tungosta. Tämän vuoksi Tahmelan vuorojen maksimimimääräksi on ainakin aluksi määritelty 28 – jos ollaan lähellä maksimia, pelataan kahdella kentän puolikkaalla max 7  vs 7. 

Tulevat vuorot löytyvät ja paikan varaaminen onnistuu uudesta varausjärjestelmästämme www.varaaheti.fi/hontsy . Huomaa, että siellä on myös minimimäärä osallistumiselle. 

Peleissä noudatetaan tietysti Höntsyn koronaohjeita ja paikalle tullaan vain ehdottoman terveinä! 

Katso myös alkukesän passitarjoukset!

..

What you need to know:

  • Football games are starting in Tahmela. (See link for map etc.). This is an artificial grass court where the ”grass” is relatively short. If you have more than one pair of football shoes, you may want to choose the pair with shortest studs. However, normal shoes work on this court. 
  • During the games, we follow Höntsy’s Covid-19 guidelines. Only come play when you are completely healthy!
  • We strongly recommend that you book a place for yourself in our new booking system. This way you will be sure to have a place, and also you will be informed if there are not enough players for some reason. 
  • In the beginning of summer, the best place to check upcoming games is the booking system. We’ll play in Tahmela at least in May Tuesdays and Wednesdays, hopefully we can soon add Koivistonkylä and Kauppi to the mix. 
  • On this court, the maximum number of players this spring is 28  (two 7 vs 7 games). When the number is close to 22 or lower we will play on one pitch. 
  • Summer passes are now available and there’s a good offer on new 12 month passes, see offers (in Finnish).