Pelaajakortti Ville Vierula

villepelaajakorttiHöntsy-toimituksen elämän suuria kysymyksiä luotaavassa pelaajakorttisarjassa on haastatteluvuorossa Ville Vierula, joka on ainakin parin viime kuukauden ajalla ollut eräs Höntsyn ahkerimmista pelaajista. Pelinumero 66 tulee Mario Lemieux’lta, vaikka tällä kertaa kuvat otettiinkin korishöntsyissä.

Urheilutaustasi?
Junnuissa tuli pelattua lätkää ja jalkapalloa sekä pesäpalloa. Yleisurheilussa moniakin lajeja, joista ykköslajiksi nousi moukarinheitto.

Mitä lajeja pelaat?
Pelaan salibandyä / sählyä, lentopalloa, koripalloa, jääkiekkoa sekä futsalia, eli itse asiassa kaikkia lajeja mitä Höntsyn tarjoamana löytyy! 🙂 (Toimitus ei ylläty, mikäli Ville nähdään kesällä myös futis-, katukoris-, rantalentis- ja ultimatehöntsyissä.)

Muut harrastukset höntsäämisen lisäksi:
Kuntosaliharjoittelu, lukeminen, penkkiurheilu (tärkeimpänä F1), rullaluistelu, hiihto ja lenkkeily.

Paras urheiluaiheinen muistosi?
Yleisurheilun nuorten Suomen mestaruuskisat, etenkin finaalit olivat aina jännittäviä paikkoja.

Miten usein käyt pelaamassa?
Viime viikkoina on tullut pelailtua noin 8 pelikertaa viikossa.

Mistä löytyy motivaatio lähteä pelaamaan kerta toisensa jälkeen?
Motivaatiota piisaa, pallopelit on aina hienoja ja sohvalla ehtii makoilla muulloinkin!

Milloin aloitit Höntsyn vuoroilla / Miten tulit aloittaneeksi Höntsyssä käymisen?
Taisin aloittaa talvella tammikuun lopulla. Näin mainoksen ollessani punttisalilla Raholan liikuntakeskuksella ja innostuin saman tien. Lentävänniemeen menin ensin pelailemaan sählyä.

Onko sinulla kuntoilutavoitteita ja jos on, miten niiden saavuttaminen sujuu?
Tavoitteena on oppia pelaamaan näitä pallopelejä ja saada irtiottoja työelämän paineesta, höntsyn avulla se on onnistunut oikein mainiosti.

Mikä on höntsyssä parasta?
Hyvät pelit ja pelikaverit. Ikinä ei ole pelailtu ”naama väärinpäin”.
Kenen syötöistä nautit eniten?
Kaikkien tasapuolisesti, myös kulloinkin vuorossa olevan salin seinät/puolapuut antavat joskus hyviä passeja sekä vahingossa että joskus myös tarkoituksella. 🙂

Kerro yksi unohtumaton höntsyhetki
Yhden kerrankin alettiin pelata illan kolmatta höntsyvuoroa putkeen, ja omasta kehosta alkoivat energiat jo loppua ja verensokeri laskea. Pelikavereilta kuitenkin löytyi banaania ja energiaa sisältävää juomaa ja kannustusta jäädä vielä jatkamaan vuorolle, ei muuta kuin energiaa koneeseen ja pelit jatkuivat taas! Kuvastaa hyvää yhteishenkeä.

Miksei Suomi ole voittanut jääkiekon MM-kultaa vuoden 1995 jälkeen?
Hyvä kysymys, miksi minä en ole voittanut lotossa päävoittoa? Onhan sen jälkeen tullut paljon muutakin menestystä, mitaleita esim. Olympialaisissa ja World Cupissa.