Pesäpallokausarit 2023 myynnissä nyt!

Kesä lähestyy ja niin tekee myös kansallispelimme kausi! Tänäkin kesänä pelataan Höntsyn pesäpalloa, ja nyt voit ostaa oman kausikorttisi pesiskesään ennakkomyynnistä edullisesti 10-kortin hinnalla. 

Pesäpalloa!

Tänä kesänä pesäpallon paraativuoro sunnuntaisin Vesitornin hiekkatekonurmikentällä klo 18-20. Parituntisen ohjelmassa tyypillisesti ensin heittelyä ja lyöntiä useammalta paikalta. Jäljellejäävä noin 1,5 h pelataan. Pelit alkavat vapun jälkeisenä sunnuntaina 7.5. ja jatkuvat joka viikko samaan aikaan elokuun loppuun. Viime kesän tapaan pelejä jatkettaneen myös syyskuussa, iltojen pimenemisen takia kuitenkin aiemmin (ja siksi ei välttämättä sunnuntaina). Kesän lopulla luvassa myös Itä-Länsi-ottelu tuomareineen päivineen –  johon osallistuminen tietenkin kuuluu kausikorttiin.

Tekonurmivuorot ovat Tampereella kiven alla, toki pyritään kyttäilemään jos vapautuu. Sunnuntain vuoron lisäksi on mahdollisuus omatoimiseen harjoitteluun (ilman vetäjää, eli sopien jos löytyy porukka) Linnainmaan koulun hiekkakentällä torstaisin 18.30-20.00.

Meiltä on mahdollista lainata pesäpallovarusteita, varusteiden laina sisältyy pelien hintaan.

Nyt koko pesiskesä 10-kortin hinnalla = normaalihinta 89 euroa / opiskelijat, eläkeläiset, työttömät 79 euroa. Osta omasi verkkokaupasta (voit valita maksutavaksi myös liikuntaedun).

Pesikseen voit tietty osallistua myös Höntsyn normaaleilla muilla lipuilla (Höntsypassi, kerta- tai sarjalippu).

Tervetuloa mukaan!