Taaperohöntsyn vetäjä Voitto Virjo

voittoKuka: Taaperohöntsyn vetäjä
Nimi: Voitto Virjo

MEE eli Moi kaikille!

Olen joulukuussa 2012 syntynyt pikkulapsi Pispalasta. Syksyllä 2014 alan yhdessä isäni, Ilkan, kanssa vetämään Taaperohöntsyä Nääshallissa. (toim. huom. kaudelle 2015-16 tätä toimintaa ei jatkettu…)

Aiempaa ohjauskokemusta minulla ei ole, mutta olen harrastanut liikuntaa monipuolisesti.

Nuorempana en tosin ollut mikään superlupaus, ja opin kävelemäänkin suht myöhään. Nyt käveleminen sujuu kuitenkin jo rutiinilla, ja pyrin harjoittelemaan tasapainoa ja ehkä juoksuakin joka päivä jonkin verran.

Pidän kovasti palloista, kirjoista, päiväunista ja monenlaisista ruuista, joiden syöminen on yksi lempiharrastuksiani.

Ehkä kaikkein eniten pidän kuitenkin vedestä. Sillä voisin leikkiä loputtomiin. Jo kolmen kuukauden vanhasta alkaen olen harrastanut uintia, ja nykyisinkin minut voi usein bongata päivisin Nokian uimahallista.

Olen avoin ja iloinen luonne, ja odotan innolla taaperohöntsyjä. Toivottavasti meillä on siellä kivaa yhdessä! Ainakin puitteet olen testannut pariin kertaan, ja ne ovat loistavat.