Tammikuu kaupan päälle uuteen Höntsypassiin!

Uusi vuosi on alkanut. Höntsy porskuttaa erinomaisesti, ja talviohjelmaan on lisätty vuoroja, jotta kaikki mahtuvat mukaan. Ota sinäkin nyt höntsäily tavaksesi toden teolla! Tammikuun ajan uudet 12 kk Höntsypassisopimukset ilman avausmaksua, lisäksi saat tammikuun (tai loput siitä) kaupan päälle. 

Höntsypassilla pelaat niin usein kuin haluat! Passin ottajan tulee valita joko perus- tai plus-malli. Näiden ainoana erona on se, että plus-passilla käyt myös Raholan säbävuoroilla. Perus-passiin sisältyvät kaikki muut paitsi Raholan säbät. Lue lisää passeista täällä.

Tarjous koskee uusia passisopimuksia, eli ei tarjousaikana irtisanottuja ja uudelleen tehtyjä soppareita. Tarjouspassien 12 kk sitoutumisaika alkaa ilmaisen tammikuun jälkeen eli 1.2.2019.

Jos haluat siirtyä sarjakortin käyttäjästä passilaiseksi, voit tehdä sen saman tien – hyvitämme sarjakortin käyttämättä jäävät kerrat niistä maksetulla hinnalla.

Miksi hölkkäisit sohjossa, kun voit juosta pallon perässä? Uuden palloilu-urasi voit aloittaa kun menet seuraavan kerran höntsäämään – kerro, että haluat tilata passin, täytä tilauslomake ja sinusta otetaan kuva passia varten.

Jos haluat, voit tehdä tilauksen myös netin kautta: täytä, tulosta ja allekirjoita tämä sopimuslomake, skannaa se ja lähetä osoitteeseen ilkka.virjo@hontsy.fi. Lähetä myös ”passikuva” (mikä tahansa naamakuva / selfie kelpaa).

Tarjousetuja ei tarvitse erikseen pyytää, eli kaikki tammikuun aikana tehdyt uudet 12 kk passitilaukset ilman avausmaksua ja tammikuu 50% alennuksella.