Vuorot

korisetusivuOy Höntsy Ab järjestää kaikille avoimia rentoja palloiluvuoroja. Periaate on simppeli: katsot viikko-ohjelmasta haluamasi vuoron ja tulet mukaan. (Myös paikan vuorolle voi varata ja suosituimmille vuoroille se kannattaakin.) Eka kerta ei maksa mitään ja saat mukaasi peliohjelman ja hinnaston. 

Olet ehkä huomannut, että jos et kuulu porukkaan esim. koulun tai työpaikan kautta, on pallopelien harrastaminen ison työn takana. Tämä on asia, jonka Oy Höntsy Ab siirtää menneisyyteen! Meillä sinulla ei tarvitse olla joukkuetta valmiiksi voidaksesi pelata joukkuepelejä, sillä jaot tehdään jokaisella höntsykerralla erikseen. Itse asiassa niitä vielä höntsyvuoron aikana muutetaankin vähintään kerran – vaihtelu virkistää, ja jos ensimmäiset jaot olivat vaikka epätasaiset, ei siitä tarvitse kärsiä koko vuoroa. Voit tulla yksin tai kaverin kanssa, Höntsy takaa, että vuorolla on muitakin pelaajia.

Pelitilat eli kentät ja salit ovat kooltaan ja muilta ominaisuuksiltaan vaihtelevia. Tämä otetaan huomioon pelitilanteessa, eli vaikkapa siinä miten paljon pelaajia on kerrallaan kentällä ja minkä kokoisiin maaleihin pelataan. Kaikissa lajeissamme pelaajamäärä per puoli voi vaihdella myös sen mukaan, miten paljon väkeä vuorolla on.

Vuoroille määritellään maksimiosallistujamäärä, jota ei ylitetä. Maksimimäärässä pelaajien ja vaihdossa olijoiden suhde on pyritty haarukoimaan sellaiseksi, että jokainen pääsee mielekkäästi liikkumaan. Vuoroillamme on myös paikkavarausmahdollisuus.

Varaaminen ei ole pakollista, vaan vuoroille voi tulla myös drop-in-periaattella, tällöin on kuitenkin olemassa riski että vuoro on täynnä eikä mukaan mahdu (tämä riski koskee suosituimpia vuoroja, ihan kaikille vuoroille ei drop-in-paikkoja välttämättä ole). Jos vuoro näyttää siltä, että se voi tulla täyteen, täytetään drop-in-paikat tulojärjestyksessä ja lunastamattomat varatut paikat pannaan yleiseen jakoon, mikäli varaaja ei tule ajoissa paikalle.