Oxdog-Yösäbä lauantaina 17.11.2018

Vuoden 2018 Yösäbä-turnaus on Oxdog-Yösäbä – voittajille on pokaalien lisäksi tyrkyllä Oxdog-tuotepalkintoja. Oxdog-reppu & pipo myös arvotaan kaikkien osallistujien kesken! Edullista ennakkoilmoaikaa on pidennetty keskiviikkoon 14.11.!

Salibandyä yöllä, omassa kuplassa muiden mentyä nukkumaan? Höntsyssä sekin on mahdollista, tänä vuonna lauantain 17.11. ja sunnuntain 18.11. välisenä yönä. Et tarvitse joukkuetta voidaksesi osallistua! Varaa paikkasi nyt! Turnaus toteutuu, mikäli 14.11. mennessä on riittävästi ilmoittautuneita.

Höntsyn perusliikeidean mukaisesti voit ilmoittautua turnaukseen yksin, eli et tarvitse joukkuetta. Höntsyhengessä takaamme kaikille paljon pelejä, pitkän turnauksen ja mahtavan turnausfiiliksen riippumatta siitä, tuleeko menestystä vai ei. Pelit ja tauot vuorottelevat sopivaan tahtiin, joten pitkä turnaus ei silti ole mahdoton läpi kahlattavaksi. Aina ovat kaikki jaksaneet loppuun asti! 

Turnauksessa pelataan taulukkosäbää isossa salibandykaukalossa salibandysäännöin ja maalivahtien kera. Taulukkosäbässä pelataan lyhyitä pelejä vaihtuvin jaoin, ja kustakin merkataan voittajille pisteet. Koska jaot vaihtuvat, kertyy jokaiselle oma yksilöllinen pistemääränsä. Vaikka pisteitä kerätään yksilöinä, ei salibandy siitä muutu yksilölajiksi – pisteitä ei nimittäin saa maaleista ja syötöistä, vaan ainoastaan joukkueen onnistumisista (voitot ja tasurit).Kaikki pelit pelataan 5 vs 5 ilman vaihtopelaajia. Lohkossa voi olla yli 10 pelaajaa – tällaisessa tilanteessa on huilivuoro aina kokonaisen erän mittainen, joten ei tarvitse pelätä että häviät matsin vaihtopenkiltä.

Puolivälissä jakaudutaan eritasoisiin finaaleihin. Yleensä jälkipuoliskon pelit ovat niitä parhaita, kun samantasoiset pelaajat ovat samassa lohkossa. Myös alemmissa finaaleissa on voittajille jaossa pokaalit ja Oxdog-tuotepalkinnot.  Jälkikäteen netissä ilmoitetaan vain kilpasarjan tulokset ja kaikkien pokaalien voittajat. Alempien finaalien tarkemmat sijoitukset saa halutessaan meiltä tiedoksi.

yösäbä taustallaTuttuun tapaan tähän turnaukseen sisältyy myös rankkarikisa, jossa kaikki pääsevät kokeilemaan onneaan ja joka lohkosta 1-2 peluria pääsee finaaliin.

Maalivahdeille on oma sisäinen turnauksensa, josta karsitaan finaalilohkoon kaksi parasta molaria – ja heistä toinen on molarien turnauksen voittaja. Aluksi turnaukseen avataan kuusi maalivahdin paikkaa. Mikäli mukaan ilmoittautuu 40 kenttäpelaajaa, avataan seuraavat kaksi molarin paikkaa – ja niin edelleen. Turnauksen järjestämiseen minimimäärä osallistujia on kolme täyttä lohkoa eli 30 kenttäpelaajaa ja 6 maalivahtia.

Missä & milloin: Raholan liikuntakeskuksessa. Lauantaina 18.11. alkaen noin klo 19 ja päättyen noin klo 02. (Tarkka aloitusaika riippuu osallistujamäärästä ja keskuksen kenttätilanteesta ja ilmoitetaan myöhemmin.)

Mitä maksaa? Ennakkoilmoittautuminen 14.11. mennessä, ennakosta normaalihinta 30 euroa ja alennettu 25 euroa. Jälki-ilmoittautuneille 15.11. alkaen normaali 35 ja alennettu 30 euroa. Alennettu hinta voimassaolevan Höntsypassin omistajille ja alennusryhmille (opiskelijat, työttömät ym.).

Huom. mikäli teet ns. oharin eli et tule etkä ilmoita siitä ollenkaan edes turnauspäivänä, niin sinulta veloitetaan täysi turnausmaksu kaksinkertaisena. Tämä johtuu siitä, että turnauksen taulukot tehdään etukäteen ja ohari johtaa siihen, että niitä pitää aikaa vievästi korjailla paikan päällä kaikkien odotellessa tyhjän panttina.

Ilmoittaudu mukaan saman tien täyttämällä tämä lomake