Elokuviin lauantaina 16.2.!

Vuoden kotimainen elokuvatapaus on 21 tapaa pilata avioliitto. Elokuva on takuulla leffareissun arvoinen milloin tahansa, mutta Höntsy tarjoaa nyt aivan ainutlaatuisen tilaisuuden. Normaalin leffalipun hinnalla pääset mitä parhaimmassa seurassa leffaan ja sen jälkeen Leffahöntsyihin Pub Höyryyn, jossa Höntsy Exclusivena haastateltavana ohjaaja-käsikirjoittaja Johanna Vuoksenmaa. Tässä myös mahtava tilaisuus ottaa puoliso kerrankin (tai taas) mukaan Höntsyyn!

1
Missä: Elokuva Plevnassa, Iltahöntsyt Höyryssä siinä vieressä. Iltahöntsyissä luvassa myös perinteinen tietovisa, tällä kertaa avioliitto-/elokuva-aiheinen.

Milloin: Lauantaina 16.2. kello 18.10. – Lentiksestäkin ehtii mukavasti messiin. (Jos tulet suoraan Höyryyn niin siellä ollaan n. klo 20 alkaen).

Mitä maksaa? Maksat vain normaalin elokuvalipun hinnan 13 euroa. Hintaan sisältyy leffalippu ja jälkipelit & jokin alkudrinkki Höyryssä.

Huom. virallinen ilmoittautumisaika on päättynyt maanantaina. Jos missasit sen, kannattaa silti kysyä lippuja joko höntsyvuorojen yhteydessä tai sähköpostilla info@hontsy.fi.
21 tapaa pilata avioliitto – siis mitä?

Höntsyn oma tyttö Johanna Vuoksenmaa on sekä ohjannut että käsikirjoittanut tämän uutuuselokuvan. Päähenkilö, kolmikymppinen tutkijanainen, tekee väitöskirjaa erilaisista tavoista pilata avioliitto. Johanna suostui valottamaan elokuvaa meille jo etukäteen:

Minkälaista elokuvaelämystä meillä on lupa odottaa?

– Toivoakseni hauskaa. Ja ehkä vähän koskettavaakin. Vauhdikkaaksikin on joku sanonut, Johanna kertoo.

Televisiossa on pyörinyt käsikirjoittamasi ja ohjaamasi suosittu sarja Klikkaa mua – onko tässä samoja teemoja luvassa?

– Lajityyppi on aikalailla sama, komediallinen draama, mutta teemat hiukan erilaisia, koska Klikkiksen päähenkilö on vähän yli nelikymppinen kolmen lapsen äiti, joka etsii kumppania netistä ja tässä päähenkilö on kolmekymppinen sinkku, joka ei ainakaan tietoisesti edes halua mitään parisuhdetta, koska on nuorehkosta iästään huolimatta jo niin kyynistynyt, ettei oikein usko siihen hommaan.

Monelle puolisolle Leffahöntsyt olisivat hyvä tilaisuus tulla tutustumaan Höntsyn porukkaan – mutta uskaltaako tätä leffaa tulla puolison kanssa katsomaan?

– Ehdottomasti uskaltaa ja pitääkin. Sen voi ottaa myös opetuselokuvana tai lällättelyelokuvana, että me osataan toi homma paljon paremmin kuin noi. Mutta vakavasti ottaen mä uskon ja toivon sen nimestään huolimatta enemmän lisäävän uskoa siihen, että ihmiset tarvitsevat toisaan kuin päinvastoin.

Johanna ei Höntsyn etukäteishaastattelussa myönnä jännittävänsä leffan vastaanottoa sen suuremmin, mitä nyt katsojamääriä tietysti. Mutta jännittääkö ekstraa, kun katsojina ovatkin kanssahöntsärit?

– Ehkä vähän, koska höntsääjät ovat kivoja ja viisaita, niin sit jos ne ei yhtään tykkää niin tietää epäonnistuneensa.

Katso elokuvan traileri tästä, ja ilmoittaudu sitten mukaan Leffahöntsyyn.