Ensimmäiset Höntsyt menestys!

tuleekositsyttHöntsyn ensimmäiset höntsyt on pelattu tänään – ensin viideltä Lentävänniemen koululla ja sen jälkeen puoli kahdeksalta Hervannassa Kisapuiston koululla. Oikeanlainen höntsyhenki saatiin heti päälle, eikä pelejä voikaan kuvailla muuten kuin valtavaksi menestykseksi. Tsekkaa kuvaraportti Lentävänniemestä alla!

Hietasta lainaten ”se on alkanu ny” – enää ei puhuta jostakin joka on alkamassa tässä joskus. Höntsy elää ja voi hyvin juuri nyt – kuutena päivänä viikossa! Lentävänniemessä pelailtiin ensimmäinen noin tunti kahdella kentällä. Viimeinen puolituntinen vedettiin sitten vaihtelun vuoksi koko porukalla isolla kentällä. Kisapuistossa puolestaan oli porukkaa sopivasti pieneen saliin, vaikka enemmänkin vielä mukaan mahtunut. Höntsy Oy:n konseptiin kuuluu että jakoja vaihdellaan vuoron aikana, ja se toimi tänään erinomaisesti tuoden vaihtelua ja tasaisuutta peleihin.

Sitten niihin kaikkein tärkeimpiin asioihin: Olin iloisesti yllättynyt, että hyvä höntsyhenki löytyi vuoroilla saman tien. Peli oli juuri sellaista kuin höntsyn pitääkin: hauskaa, kaikki huomioon ottavaa, huumori kukkii, tutustutaan ihmisiin ja jokainen pääsee osallistumaan omilla ehdoillaan. Puhun tietysti vain omasta puolestani, mutta olin hymyistä, toinen toistaan kannustavasta ilmapiiristä ja yleisestä fiiliksestä aistivinani että en ollut ainoa, jolla oli tosi hauskaa!

Vaikka peli oli leikkisää hauskanpitoa, tuli varmasti jokaiselle kaupan päälle myös aimo annos kuntoilua. Ainakin Höntsyn liivit olivat ihan asiallisesti läpimärkiä ja haisivat rehelliseltä hieltä kun niitä äsken tuolla kellarissa nostin kuivumaan. Höntsy tarjoaa mahdollisuuksien mukaan myös kehonhuoltoa, ja Lentävänniemen vuorolla ammattilaisen ohjaama loppuvenyttely oli hyvin suosittu. Myös puheet suomalaisten epäso

siaalisuudesta saivat kyytiä paitsi vuoron aikana, myös sen jälkeen, kun ventovieraat ihmiset sopivat keskenään kimppakyytejä. (Tässä muuten on Höntsyllä kehittämisen paikka – avaamme pikapuoliin keskustelualueelle tähän tarkoitettuja viestiketjuja!)

Kiitos kaikille mukaan uskaltautuneille! Uskon, että teillä oli niin hauskaa, että tapaamme pian uudelleen. Nyt kun te rohkeimmat voitte kertoa kavereille, millaista oli, uskaltautuvat hekin toivottavasti mukaan. Muille: katselkaapa näitä kuvia. Ryhmäliikunta, kuntoliikunta, työkyvyn ylläpito, aerobinen harjoite, you name it – se voi olla tämänkin näköistä!

eka_veryttely_0410
Ensimmäisten höntsyjen ensimmäinen alkuverryttely on alkamassa.
meneekosemaaliinvaieiksemene
Meneekö se maaliin vai eikö se mene?
punainenjoukkuejuoniiresize
Punainen joukkue rakentaa.