Höntsy-yrittäjä muuntautumisleikissä

Vaimo opiskelee meikkitaiteilija-maskeeraajaksi (kaksiosainen koulutus, josta ensimmäinen osa on itse asiassa juuri päättynyt). Torstaina oli suunnittelu- ja toteutusvuorossa miehen meikkaus, joten Höntsyn yrittäjä pääsi muuntumisleikkiin….

Tässä leikissä unohtui ottaa ”ennen”-kuva, mutta eivätköhän kaikki kutakuinkin tiedä miltä se pärstä näyttää. Kuvissa otsa kiiltää ja niin edelleen. Ensimmäisenä taidonnäytteenä oli ”tv-meikki”. Pointtina on meikata niin että studion kirkkaiden ja kuumien lamppujen allakin henkilö näyttää hyvältä / omalta itseltään. Tällä tavallahan kutakuinkin kaikki meikataan ennen telkkariin menoa, lopputuloksena on se että kuvassa näyttää samalta kuin yleensä – kun ilman meikkiä näyttäisi hikoilevalta, punoittavalta porsaalta. Tässä arvon meikkitaiteilija onnistui mielestäni varsin hyvin. Virjon ”Ajankohtainen Kakkonen” -look on tällainen:

yrittjntvmeikkiresize
Toisena tehtävänä oli sitten näytösmeikki. Siinä oleellista ymmärtääkseni oli, että on jokin hauska idea jolla luodaan erityinen, erottuva look. Pakkelia myös pannaan ihan urakalla, koska sen pitää näkyä catwalkilta vähän kauemmaksikin yleisöön. Ja kyllähän siitä melkoinen muodonmuutos tuli. Pidemmittä puheitta – huutonaurua kolmannella!

yrittjnnytsmeikki1resize yrittjnnytsmeikki2resize