Höntsykerhoja kouluihin

Höntsylle tulee uusi aluevaltaus syksyllä, kun alamme vetää HIP-kerhoja (”Harrastava Iltapäivä”) joissakin Tampereen kouluissa. Länsi-Tampereen koululaisille tulee myös yhteiset kerhot Raholan liikuntakeskukseen, toinen ala- ja toinen yläkoululaisille. Höntsystä tulee siis julkinen palveluntuottaja. Olemme innoissamme tästä mahdollisuudesta tuoda tasapuolista peli-iloa ja liikunnan riemua myös koululaisille!

heininjaeemunpallokiilpacropMoni on kysellyt, milloin Höntsy alkaa järjestää junioriliikuntaa perhesählyn lisäksi ja nyt on vastaus tiedossa: ensi syksynä. Höntsykerho on varmasti monille pojille ja tytöille todella hieno mahdollisuus, ja aiomme pitää tiukasti kiinni siitä, että myös lasten höntsyissä on kaikilla oltava hauskaa. Koululiikunnassa ja junioritoiminnassa tullaan helposti keskittyneeksi kaikkein taitavimpiin / liikunnallisesti lahjakkaimpiin / nopeimmin kehittyneisiin lapsiin. Höntsyn ideologian mukaisesti pyrimme erityisesti kannustamaan niitä, jotka muuten uhkaavat jäädä hieman pelin ulkopuolelle.

Pääsyvaatimukset kerhoihin ovat siis samat kuin Höntsyn aikuisliikunnassakin: iloinen mieli ja sisäpeliin soveltuvat kengät. Kerhoihin tulevat lapset eivät tarvitse edes rahaa, sillä HIP-kerhot ovat osallistujille maksuttomia. Yksityiskohtia toiminnasta hiotaan vielä kesän aikana. Syyslukukauden alussa näette koulun kerhoesitteestä, onko Höntsyn kerhoa tarjolla juuri teidän koulussanne. Teemme myös oman iltapäiväkerhoja koskevan osion tänne Höntsyn nettisivuille.

Oy Höntsy Ab:n näkökulmasta toiminnan laajeneminen tähän suuntaan on hieno juttu muutenkin kuin höntsy-ilosanoman levittämisen kannalta. Tällä tavoin saamme hyötykäyttöön niitä iltapäivän tunteja, joita on aikuisille yleisesti ottaen hankala myydä. Samalla pystymme tarjoamaan henkilökunnalle pidempiä yhtenäisiä työpäiviä.

Ei siis ole huolta siitä, että iltapäivätoiminta veisi paukkuja aikuisten Höntsyiltä vaan päinvastoin, tämä tuo osaltaan vakautta ja uusia mahdollisuuksia koko yrityksen toimintaan. Raholan osalta kaavailemme jo alustavasti koululaisten ja aikuisvuorojen ajallista yhdistämistä. Ajattelepa, että lapsesi on pelailemassa iltapäivällä Raholassa. Voit itse tulla hieman myöhemmin viereiselle kentälle tavalliselle Höntsyn vuorolle, ja pääsette lapsen kanssa samaa matkaa kotiin. Mikäs sen kätevämpää!