Höntsyn syyskausi lähestyy!

Oy Höntsy Ab on nyt perustettu. Vuorot alkavat viikolla 40 lokakuun alussa. Syyskauden ohjelma ja hinnasto julkaistaan viimeistään syyskuun alkupuolella. Kausi- ja sarjalippuja saatavilla netistä 20.9. alkaen. Opiskelija-alennukset myös edellisen vuoden kortilla. Siinä pääkohtia Höntsyn syyskaudesta.

Iloisia uutisia: Suomen ensimmäinen höntsyjä tavallisille aikuisille tarjoava yritys on nyt perustettu ja se aloittaa virallisesti toimintansa 20.9.2010. Samasta päivästä alkaen netistä voi ostaa Höntsyn sarja- ja kausilippuja. Palloiluvuorot alkavat viikolla 40 (4.10. alkava viikko).

Tällä hetkellä on menossa vuoropalapelin kokoaminen. Aikataulu ei ole vielä valmis, joten edelleen on mahdollista vaikuttaa vastaamalla kyselyyn tai esittämällä toiveita muuten. Ensimmäinen aikataulu kattaa ajanjakson lokakuun alusta jouluun asti. Mahdollisuuksien mukaan toiveitanne otetaan tietysti huomioon myös kevätaikataulun laadinnassa.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Muuta kerrottavaa:

– Aikataulu ja hinnasto julkaistaan syyskuun alkupuolella. Hinnoista on tietysti jo kaavailuja, mutta kausilippujen hinnoittelu voidaan tehdä mielekkäästi vasta kun aikataulu on valmis.

– Höntsyä saa ostaa ainakin seuraavina tuotteina: kertalippu, 5 kerran kortti, 10 kerran kortti ja kuukausikortti. Myynti pyritään keskittämään nettiin, jotta vuorojen alkuun ei tulisi painetta säätää maksujen yms. kanssa. Aluksi sarjalippuakin saatetaan myydä käteisellä paikan päällä, mutta myöhemmin suoraan salilta saa vain kertalippuja. Sarja- ja kk-liput saat kätevimmin netistä, tai jos et halua/pysty maksamaan netissä, jollain muulla tavalla sopimuksen mukaan.

– Vuoroille tulee varausmahdollisuus ainakin kausilipun omistajille. Varaaminen ei ole pakollista, mutta siten varmistat paikkasi suositullakin vuorolla.

– Höntsyjä tarjotaan alennuksella ainakin opiskelijoille ja eläkeläisille. Siirtyminen opiskelijaelämästä arkeen, jossa ei enää pääse pelaamaan Atalpaan tai Tamppi-areenalle voi olla karua. Tätä tilannetta helpottaa se, että Höntsy antaa alennuksen myös edellisen lukuvuoden opiskelijakortilla! Näin saat pehmeän laskun ”aikuisten maailmaan”…

– Syyskaudella palloilua on tarjolla kuutena päivänä viikossa – yrittäjän vapaapäiväksi tulee joko maanantai tai tiistai. Jokaisena päivänä tarjotaan sählyä, mahdollisesti enemmän kuin yksi vuoro. Futsalia ja lentopalloa tulee valikoimaan vähemmän, mutta kuitenkin useampia vuoroja viikossa. Sählystä tulee heti alusta alkaen tarjolle myös ”edistyneiden” vuoroja.

Viikolla 40 ensimmäinen vuoro siis täyttyy iloisista juoksuaskelista ja joku iskee ensimmäisten Höntsyjen ensimmäisen maalin! Pysykää kanavalla – kun lippukauppa 20.9. aukeaa, on luvassa mahtavia avajaistarjouksia.

Muista myös, että aktiivisuus on etusi, ja joukkuepelien pelaamiseen tarvitaan paljon porukkaa! Kerro Höntsystä kavereille elävässä elämässä, netissä ja Facebookissa. Voit myös kutsua uusia jäseniä Höntsyn sivuille. Muistathan, ettei jäsenyys sido mihinkään ja ensimmäinen höntsykerta on ilmainen!