Höntsyn talous ja korona & miten voit tukea meitä

Koronavirus aiheuttaa toimintaamme pitkän tauon – vähintään kuukauden, todennäköisesti enemmänkin. Miten tämä vaikuttaa taloustilanteeseemme, ja miten  voit olla varmistamassa, että toimintaa voidaan tauon jälkeen normaalisti jatkaa? 

Kesällä toivottavasti taas pelataan!

Kaikkia koronakriisin vaikutuksia emme vielä tiedä kuten emme tauon kestoakaan, mutta vaikuttaa siltä, että Höntsy tulee tästä kriisistä selviämään. Onneksemme tällaista kriisiä ei tullut eteen muutama vuosi sitten, kun olisimme olleet erittäin haavoittuvassa asemassa.

Toiminnan totaalinen keskeyttäminen on silti meille tietysti kova isku, eli menoja väistämättä tauonkin aikana on ja niistä pitää selviytyä – niin yrityksen kuin yrittäjän & henkilökunnankin. Sen vuoksi pyydämmekin apuanne. 

Hankalan tilanteen vuoski olemme päättäneet koronatauonkin aikana lähettää Höntsypassien laskut kaikille normaalisti. Toivomme, että ne joilla on siihen taloudellinen mahdollisuus, voisivat maksaa laskut, vaikka tauko onkin päällä.

Asiakkaana sinulla on kuitenkin kiistaton oikeus saada hyvitys tauon ajalta. Jos sinulla on Höntsypassi ja tarvitset / haluat hyvityksen tauon ajalta, pyydä sitä tällä lomakkeella. 

Viimeisen voimassaolopäivän omaavien sarjalippujen voimassaoloaikaa tullaan pidentämään automaattisesti sen verran, mitä koronatauko kestää.

Vaikka toivottavasti iso osa passilaisista maksaa maksunsa myös tauon ajalta, aiheutuu meille merkittäviä ongelmia siitä, että nyt kukaan ei käytä eikä osta kerta- tai sarjalippuja. Olemme halunneet pitää Höntsyn avoimena myös satunnaisemmille kävijöille, eikä meillä siksi ole ehdotonta jäsenyys- tai kk-maksuvaadetta. Normaalisti liikevaihdostamme selvästi yli puolet tulee muista kuin kk-maksullisista lipuista – nyt ei kukaan ole sarjakortteja käyttämässä. Tilannetta auttaisi jonkin verran se, jos sarjalippuja ostettaisiin ennakkoon. Myös haluamasi suuruisen kannatusmaksun maksaminen on mahdollista alla olevan linkin kautta.

Jos sinulla ei ole Höntsypassia, paras tapa tukea meitä on ostaa nyt Höntsyn lahjakortti tai vaikkapa sarjakortti varastoon. Myös ensi talven kiekkokausarin voi ostaa jo nyt, tai voit maksaa haluamasi suuruisen kannatusmaksun.  Tilauksen voit tehdä täältä. Koronakriisin ajan liput toimitetaan postitse ilman toimitusmaksua.