Tee kikkavideo, voita ilmaisia Höntsyjä!

Nyt on takana viikko höntsytöntä aikaa. Näin pitkän tauon yrityksemme on pitänyt peleistä viimeksi joulun 2011 tienoilla. Raskastahan tämä on, kun ei pääse pelaamaan! Ajanvietepuolelle avaamme nyt kikkavideokisan, josta voit voittaa itsellesi ilmaisia Höntsyjä.

Höntsy julistaa videokisan, johon voit lähettää millaisen kikkavideon (trick shot -videon) tahansa.

Malliksi tein itse yhden videon – ei ole mitenkään superisti rajattu, ja parempiakin kikkoja varmasti löytyy, mut tässä nyt vähän ideaa minkä tyyppisiä voi tehdä. Myös tähän Höntsyn kisaan lähetettävä video voi sisältää millaisen tempun tahansa, se siis voi liittyä pallopeleihin tai olla liittymättä.

Pari aivan mahtavaa pallopeleihin liittyvää kikkavideoita näytiksi tässä – jos on tekemisen puutetta koronasta johtuen, niin näiden parissa saa jonkin minuutin kulumaan, löytyy Youtubesta vaikka kuinka.

 

Videokisan ehdot:

1) videon pitää olla omaa tuotantoasi. Tekemässä ja esiintymässäkin saa olla enemmän kuin yksi henkilö – pääpointtina on se, että et voi lähettää kisaan jonkun toisen tekemää tai netistä löytämääsi videota. 2) video voi olla editoitu, mutta itse pihvi eli temppu pitää olla kuvattuna yhdellä otolla, eli temppua ei saa helpottaa videoteknisesti (leikkaamalla / kuvankäsittelyllä). 3) Video ei saa sisältää k18-materiaalia, (semmoisia kikkavideoita saa kyllä lähettää, mutta ei julkaista osana kisaa ;)). 4) Lähettämällä videon kisaan annat Höntsylle oikeuden julkaista sitä omilla kanavillaan, myös yhdistettynä muihin temppuihin (tyyliin ”top 5 -lista”). Videon tekijänoikeudet sinänsä jäävät tekijälle.

Riippuen siitä, minkä verran videoita kisaan tulee, voittaja päätetään joko järjestäjän päätöksellä, yleisöäänestyksellä tai näiden yhdistelmällä. Paras video voittaa valinnan mukaan joko 3 kk ilmaista Höntsypassiaikaa tai kolme viiden kerran Höntsykorttia. Mikäli osallistujia tulee runsaasti, palkitaan myös kisan kakkonen ja kolmonen.

Videoita voi lähettää 6.4. asti. Videon voit lähettää joko a) lataamalla sen omalle kanavallesi/sivullesi youtubeen / facebookiin ja lähettämällä meille linkin s-postilla ilkka.virjo@hontsy.fi, tai b) lähettämällä videon meille sähköpostilla, esim. wetransfer-palvelua käyttäen (liitetiedostoksi videot ovat liian isoja), ja julkaisemme videon Höntsyn kanavilla.

Tsemppiä kisaan & hienoja videoita odotellessa…