Höntsytarinoita: Ville Virjo / Huoneistokeskus

(Juttu sisältää maksettua mainontaa). Höntsyn 10-vuotisjuhlista on tulossa eeppiset bileet, osittain sen ansiosta, että juhlille on saatu sponsoreita. Täällä blogissamme alkaa juttusarja, jossa tukijat kertovat itsestään ja omasta höntsytaipaleestaan ja siitä, mitä tarjottavaa heillä meille on. Sarjan aloittaa tehokkaasti asuntoja myyvä Ville Virjo.

Miten sinä tulit lähteneeksi mukaan Höntsyyn & mitä lajeja harrastat?

Lähdin Höntsyyn, kun veli perusti sen 2010. Siitä lähtien olen ollut mukana enemmän ja vähemmän. Joka vuosi ainakin Koulukadun kiekossa mukana. Muuten olen käynyt pesäpallovuoroilla, sählyissä ja futsalissa viime vuosina. Aiemmin kävin jonkin verran myös koriksessa ja lentopallossa. Aika ei vaan riitä:)

Asenne kunnossa, oli kyse sitten urheilusta tai asuntokaupasta…

Miksi olet lähtenyt mukaan tukemaan Höntsyn 10-vuotisbileitä?

Lähdin mukaan, koska Höntsy on juhlansa totisesti ansainnut. Lisää aiheesta tulen lausumaan juhlapuheessa, jota olen juhlaan pyytänyt (max 10min).

Minkälainen urheilutausta sinulla on muuten & minkälaisia harrastuksia sinulla on nykyään?

Jääkiekkoa, pesäpalloa, jalkapalloa, pöytätennistä, tennistä, uintia, pyöräilyä, painia, suunnistusta ja karatea juniorina seurassa. Harrastuksena muuten myös ainakin sulkista, sählyä, futsalia, koripalloa, squashia, triathlonia, juoksua, lentopalloa. Varmaan jäi monta lajikokeilua sanomatta.

Muita harrastuksia minulla on pesäpallo, sitä seuraan aktiivisesti ja pelaan kuntopesistä. Olen mukana myös taustalla Hämeenkyrön Räpsän ja Kankaanpään Mailajuniorien (tyttöjen superpesis yhdistelmäjoukkue Kankaanpää – Hämeenkyrö – Ruovesi) toiminnassa. Tämän lisäksi runoilen jonkin verran.

Kerro jokin unohtumaton Höntsyhetki

Unohtumattomia Höntsyhetkiä on vuosien varrella ollut monia. Itsellä eniten ovat sykähdyttäneet hetket, jolloin uusiin tulokkaisiin istutetaan ”Höntsyhenkeä” vanhojen kävijöiden toimesta. Kiekkovuorolla jokainen tulija, oli ikää reilusti alle 20v tai reilusti yli 50v on hienosti otettu porukkaan. Viime talvena juhlittiin yhden pelaajan 58v synttäreitä siten, että hän tarjosi limpparit koko porukalle!

Mikä on parasta Höntsyssä?

Ikinä ei ole huonoja pelejä. Itse voi olla välillä peleissä sukka, mutta sekään ei haittaa. Hien ja hyvän mielen saa aina.

Olet nyt toiminut kiinteistönvälittäjänä reilun parin vuoden ajan – alkaen kai siitä kun myit meidän asuntomme ja sait siitä tosi hyvän hinnan. Sinä aikana olet tullut monelle höntsyläiselle tutuksi.

Miten monen höntsyläisen kämpän oikein olet myynyt?

Laskeskelin, että olisin myynyt ainakin kahdeksan eri Höntsyläisen asunnot tähän mennessä, ja yksi on tulossa juuri myyntiin. Joukkoon mahtuu erilaisia, omakotitaloista kerrostaloasuntoihin.

Millainen hetki tämä koronatodellisuus on asunnon myyntiin, vaihtavatko kämpät nyt omistajaa?

Asunnot menevät Tampereella ja ympäristökunnissa tällä hetkellä hyvin kaupaksi, voisi sanoa että tarjontaa on niukasti kysyntään nähden.

”Ville Virjo myi asuntoni nopeasti ja koin saaneeni siitä hyvän hinnan. Koska olin palveluun ja kokonaisuuteen tyytyväinen, päädyin suosittelemaan Villeä myös sukulaiselleni. Jälleen hän lunasti odotuksemme ja myi tuonkin asunnon siten, että myyjä oli kokonaisuuteen tyytyväinen. Tämän päälle Ville palkitsi minut vielä myyntivinkistä 100€ lahjakortilla, johon sain itse päättää kohteen. Voin suositella Ville Virjoa lämpimästi, kun olet asuntoasi myymässä.” – Juuso Fagerlund

(Juusokin tuli Villen asiakkaaksi Höntsytouhujen kautta).

Mikä on erikoisin kämppä, jonka olet arvioinut?

Tähän täytyy sanoa savesta rakennettu mökki metsän keskellä, johon ystävä pyysi hinnasta arviota. Sai kaupat siitä?. Paljon on muitakin hyvin erikoisia, oikeastaan kaikki asunnot ovat omanlaisiaan.

Miksi juuri sinut kannattaisi valita omaa asuntoa myymään? Eiks kannata vain tehdä itse ja säästää?

Minut kannattaa valita asunnon myyjäksi, koska teen vilpittömästi töitä sen eteen, että laadukkaan välityksen kautta asiakas saa hyvän hinnan asunnostaan. Toimin hyvän välitystavan mukaisesti ja pyrin aina siihen, että kaupan osapuolet ovat toimintaani tyytyväisiä. Asunnon myyminen on työtä, jossa on paljon asioita otettavaksi huomioon. Se on kuin auton huoltoa. Voi tehdä itse, mutta silloin kannattaa tietää, mitä tekee.

Jos joku tätä lukiessaan – tai vähän tuonnempanakin – miettii asuntonsa myyntiä, niin mitä lupaat hänelle?

Minut kannattaa kutsua arviokäynnille. Asiantuntevan arvion lisäksi lupaan kaikille, jotka sanovat bonganneensa minut Höntsyn mainoksesta, erikoisedun Höntsyyn! Käynnistä voi sopia ville.virjo@huoneistokeskus.fi tai 040 525 7320.