Höntsyn 10-vuotisjuhlat siirretään kevääseen

Höntsy täyttää tänä vuonna 10 vuotta. Juhlista on tulossa mahtavan kova tilaisuus, jota et halua jättää väliin! Viimeaikaisten koronauutisten ja voimassa olevien ohjeistuksien vuoksi olemme kuitenkin päättäneet, että juhlien pitäminen lokakuun alussa on liian iso riski. Näin ollen bileet siirtyvät kevääseen, uusi päivämäärä jolloin ne toivottavasti voidaan pitää on lauantai 10.4.2021. 

10.4. on sikäli sattuva päivämäärä, että se on Höntsyn virallinen syntymäpäivä (4.10.) takaperin kirjoitettuna…

On tosi harmittavaa joutua siirtämään pitkään odotetut juhlat, joihin on jo suunniteltu ohjelmaa ja osin hankittukin tarjoiluja. Viime aikoina korona on kuitenkin levinnyt tismalleen vastaavantyyppisissä pippaloissa myös Tampereella. Koko illan ja yön bileet juhlahuoneistossa eivät käytännössä mahdollista nykyisten tapahtumaohjeistusten noudattamista, ellei osallistujamäärää rajata vielä paljon suunniteltua pienemmäksi. Siihen emme ainakaan vielä halua lähteä.

Emme halua päästä juhliemme kanssa viruslinko-lööpiksi, emmekä tietenkään halua että kukaan höntsyläinen saa ikävää tautia siitä syystä, että osallistuu 10-vuotisjuhliimme. Tällä hetkellä suositellaan, ettei bussilla ajeta tai teatterissa (josta vähintään joka toinen penkki poistettu käytöstä) käydä ilman maskia. Tähän peilaten tuntuisi uhkarohkealta järjestää bileet nyt.

Mutta: pippalot järjestetään varmasti ennemmin tai myöhemmin! Uusi päivä lauantai 10.4.2021 kannattaa iskeä kalenteriin saman tien. Luonnollisesti tuonkin päivän kohtalo riippuu siitä, miten yleistilanne kehittyy. Toivottavasti pippalot voitaisiin tuolloin järjestää täysin suunnitellusti. Jos ei, mietitään esim. osallistujamäärän rajaamista tai siirtymistä kesäjuhliin osittain ulkosalla.

Höntsy, höntsyläiset ja Höntsyn ystävät ovat nämä juhlat ansainneet. Hyvää kannattaa odottaa. Oli päivä ja paikka nyt mikä tahansa, niin tarjolla tulee olemaan ruokaa ja juomaa, muisteluita, juhlapuheita, ohjelmaa ja musiikkia. Tämän hetken suunnitelmissa pippalot siis käynnistyvät 10.4.2021 Klubi 57:ssä Tampere-talon lähistöllä, todennäköisesti alkaen noin klo 18.

Muistathan, että juhlia varten kerätään muistoja taipaleelta, niitä saa kernaasti lähettää jo nyt! 

Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että koronatilanne ei uhkaa jokapäiväistä pallopelitoimintaamme. Olkaamme nyt tyytyväisiä siitä, että voimme tässä tilanteessa jatkaa pelaamista yleistä varovaisuutta noudattaen. Juhlienkin aika taatusti vielä tulee!