Höntsyvideota synttäreiden kunniaksi

Höntsyn synttärit tiistaina 4.10. vietettiin kerrassaan hyvien pelien merkeissä! Synttäreiden kunniaksi kokeillaan jotakin ihan uutta, nimittäin videoraporttia Höntsystä.

Muutamalla vuorolla on minivideokameralla otettu tapahtumia talteen, ja tässä on nopsaan kokoon kyhätty pikku kooste niistä:

Eniten synttäritunnelmaa oli tiistaina Lentävänniemen vuorolla, olihan Lentävänniemen koulu se paikka jossa pidettiin Höntsyn aivan ensimmäinen vuoro vuosi sitten. Alla pari kuvaa synttärivuorolta – niitä voi verrata ensimmäisiin Höntsyihin ja todeta, että höntsy on höntsyä vaikka välissä virtaisi vähän vettä Tammerkoskessa.

Tarkoituksenani on lähiaikoina kirjoitella myös hieman yrittäjän näkökulmasta fiiliksiä Höntsyn ensimmäisestä vuodesta. Onhan tämä ollut melkoinen elämänmuutos, ja täysin uuden bisneksen aloittaminen on kyllä, no, aikas jännää. Mielestäni Höntsy on vuodessa päässyt aika hyvään alkuun – siitä kiitos kuuluu tietysti kaikille pelaajille, jotka luovat sen hyvän hengen josta toivon että vuoromme tunnetaan. Mutta tästä lisää myöhemmin.

Lentävänniemessä tuli kyllä semmoinen fiilis, että vaikka pistäisimme ajan myötä minkälaisen Höntsy-Areenan tahansa pystyyn, palaamme vuosipäivän kunniaksi aina Lentävänniemen koululle…

1

2