Iltahöntsyt Ruby & Fellasissa

Perjantain 27.5. tapahtumat eivät suinkaan jääneet pelkästään hienosti onnistuneeseen avoimeen Cooperin testiin, vaan pian testin jälkeen jatkettiin iltaa Ruby & Fellasissa. Sateesta huolimatta jalkapallon tutkakisa saatiin pystytettyä terassille. Sadekin hellitti ja porukka viihtyi paikalla hyvin ja myöhään.

Alkuillan vietimme terassilla suomalaiskansalliseen tapaan – kun on kalenterista katsottu että on kesä, niin on myös terassikeli, vaikka vähän olisikin näpit hileessä tuopin ympärillä. Jalkapallopotkututkanopeuskilpailupaikka (pitkä sana!) saatiin kuin saatiinkin viritettyä terassille sateelta ja liukkaudelta suojaan. Ainoa, missä hieman hävittiin oli vauhdinotto, eli käytännössä potkaisemaan joutui yhden askeleen vauhdilla. Tämä varmasti vähän verotti voittotulosten lukemia. Toisaalta juuri ennen kisan lopettamista nähtyjä viimeisiä suorituksia katsellessa totesimme, että vauhdinottomahdollisuuden puuttuminen ei ollut pelkästään huono juttu ;).

Välillä kävimme yökerhon puolella jakamassa Cooper-arvauskisan palkinnot – voittaja sai ansaitsemansa myrskyisät suosionosoitukset ja kaikki saivat mukaansa terassille ravintolan tarjoaman tervetuliaisdrinksun.

Tutkakisan jälkeen terassi vihdoin todettiin vähän liian kalseaksi illanviettopaikaksi ja siirryttiin yökerhon puolelle. Myös pubin ruoka-antimet testattiin, ja tankattua tuli sekä tarpeellisia (esim. Tamperelaiseen käärityt fish & chipsit) että ehkä myös tarpeettomia (esim. friteerattu Snickers!) kaloreita.

Alkuillasta tanssilattialla oli tarjolla silmänruokaa, kun nätit neitoset tanssivat menemään nuoruuden innolla jo iltakahdeksasta etiäppäin. Esitetyistä epäilyistä huolimatta kiellän että neitokaiset olisivat olleet Höntsyn palkkaamia vetonauloja ;). Sedät rantakuntoon -hengessä Ville avasi pelin ja näytti, että käy se diskotanssi sedältäkin. Rohkean miehen vanavedessä alkoivat pallopeleissä hankitulla kestävyydellä vedetyt Höntsy-jamit. Kuten muuan höntsäri totesi meikäläiselle siinä kahden paikkeilla: ”mie oon tanssinu niin paljon että jalat on ihan muusina JA SE ON SIUN VIKAS!”

Pallon asettelua.
Pallon asettelua.

Tutkakisassa sekä miesten että naisten sarjan voittajille oli luvassa Shoeparkin lahjoittamat vapaavalintaiset West Coast -kengät, kuukauden ilmaiset Höntsyt ja juomapalkinto ravintolasta. Naisten sarjan voitti Sanni Ristolainen tuloksella 55 km/h. Miesten sarjassa voittotulos täräytettiin varsin aikaisessa vaiheessa iltaa, kun Juha Latvala pyssytti itsensä kärkeen ylittämättömäksi osoittautuneella tuloksella 83 km/h.

Lisäksi järjestettiin vielä jälkikäteen arvonta, jossa jaettiin kuukauden Höntsyt ja West Coast -tuotepalkinto. Arvonnan voitti Juhani Mustonen. Palkituille on ilmoitettu myös henkilökohtaisesti. Onnea voittajille!

Illan mittaan – ja myös pölyn laskeuduttua kuluneen viikon höntsyissä on monta kertaa kuultu toivetta, että niin Cooperin testi kuin tietysti ravintolailtakin uusittaisiin pikapuoliin. Emmeköhän voi nyt jo luvata, että toive toteutetaan, sen verran hauskaa oli – kiitokset kaikille!

1