Kesäkauden päättäjäisbileet lauantaina 8.10.

On tullut aika pitää bileet! Aiemmilta vuosilta tutuksi tulleeseen tapaan kesäkausi päätellään Suomensaaren saunalla Lentävänniemessä, tällä kertaa lauantaina 8.10. Ohjelmassa ensin koko kesän vihonviimeiset biitsilentikset ja pihafutikset. Sen jälkeen saunomista, tietenkin perinteinen tietovisa ja odotettujen vuosittaisten kausi-Oscarien jako. 

Tämmöstä siellä on. Ei sada eikä mitään. Tuutte ny vaan.
Tämmöstä siellä on. Ei sada eikä mitään. Tuutte ny vaan.

Sauna on varattu höntsyläisille pariksi tunniksi klo 18.15 alkaen. Biitsi- ja futistouhut voitaisiin näin ollen aloitella klo 16 paikkeilla, ellei aivan kohtuuttomasti sada. Suomensaaressa on varsin hyväkuntoinen biitsikenttä, ja pihanurmelle voidaan pistää pientä futishöntsää pystyyn. Sauna on yleisölle auki klo 18 asti, eli tupaan päästään sisälle vasta sen jälkeen. Vähän huonommallakin kelillä on mukava pallotella ”kesän” viimeisiä palloja, sillä heti perään päästään saunaan.

Niin, ja omilla eväillä siis mennään.

Sauna-aikaa on varattuna pari tuntia, ja sen jälkeen tupa on käytössämme klo 23 asti. Tässä ajassa ehditään mukavasti vetää läpi Höntsyn perinteinen tietovisa satunnaisin joukkuein sekä kausipalkintojen jako (ks. aiemmat palkinnot). Rentoa yhdessäoloa voidaan tietysti tämän jälkeen jatkaa kylillä jossakin ravitsemusliikkeessä, jonne siirtyminen kimppakyydeillä / bussilla nro 3 / kimppatakseilla.

Ennakkoon (viimeistään perjantaina) ilmoittautuneille osallistuminen päättäjäisbileisiin maksaa voimassaolevalla Höntsypassilla 7 € ja ilman passia 10 €. Mukaan mahtuu max 35 höntsäriä, joten varaa paikkasi saman tien! Mikäli tilaa on, voi paikalle tulla ilman ilmoittautumistakin. Lauantaina mukaan heränneille hinta passilla 10 € ja muille 15 €. Ilmoittaudu mukaan täällä