Kausipalkinnot jaettu!

Kesäkauden päättäjäisiä juhlittiin lauantaina, tällä kertaa yllättävän pienen porukan voimin, mutta yhtä kaikki pontevasti. Samalla jaettiin jo viidennet perinteiset kausi-Oscarit sekä muut palkinnot. Katso täältä, kenelle ne menivät.

Lauantain jäinen keli ei houkutellut porukkaa Suomensaareen pelaamaan, mutta saunassa ja tuvassa oli oikein lämmin tunnelma. Kiitoksia osallistuneille!

Viestikapulan vaihto Yöbiitsi-turnauksessa? Hymytyttö 2015 Vivian passaa, Hymytyttö 2016 Helena tulossa lyömään.
Viestikapulan vaihto Yöbiitsi-turnauksessa? Hymytyttö 2015 Vivian passaa, Hymytyttö 2016 Helena tulossa lyömään.

Syksy on ollut perinteinen kausipalkintojen julkistamisaika, niin nytkin. Neljästä kausi-Oscarista kolme on ehditty jo toimittaa saajilleen ja neljäskin pääsee oikean omistajan luo viimeistään tiistaina.

Pesäpallokaudesta on kulunut jo hetki aikaa, mutta senkin pohjalta jaettiin perinteiset superlatiivipalkinnot. Aurinkoisin-pokaalin saa Sami Hakamaa ja Kärkkäin on ainakin kerran, ellei kaksikin kertaa kunnarin matsin ekalla lyönnillä täräyttänyt Jussi Tuppurainen. Sitkein-pystin pokkaa jo toista kertaa seuran innokkain pesäpalloilija Olli-Pekka Sävilahti.

Koko firman kausi-Oscarien puolella Hymypoika 2016 -palkinto meni pääosin futista/futsalia ja sählyä/säbää pelaavalle Elias Joutsenlahdelle. Vuoden 2016 Hymytyttö -oscar puolestaan löysi tiensä Helena Huhtalan (sähly/lentopallo) palkintovitriiniin.

Vuoden 2016 Sisupussi on Päivi Pentinsaari (säbä), joka on tänä vuonna taistellut tiensä takaisin kentälle vaivoista välittämättä – ja on aina kentällä ollessaan tahtopelin ruumiillistuma. Sisupussi- ja Hymytyttö-palkinnot olisivat sivumennen sanoen voineet mennä yhtä hyvin toisinkin päin. Helenan päättäväisyyttä osoittaa, että kun jonkin vaivan vuoksi sählyä ei pystynyt pelaamaan, niin kyseisen pakkotauon aikana hän opetteli pelaamaan lentopalloa, jossa kehityskäyrä on ollut jyrkkä. Mikä parasta, viime aikoina HH on päässyt tekemään paluun myös sählykentille.

Sokerina pohjalla on Possu-Oscar. Sen saajaksi pyritään valitsemaan henkilö, joka on kova suustaan, mutta kuitenkin vähintäänkin lähes aina positiivisella tavalla. Tänä vuonna Possu-Oscarin pokkaa tiistain treeneissä Höntsy-Volley Iskurin oma poika Jari Rämö. Onnea!

Kausipalkinnot ja muut tunnustukset -sivulta näet, millaisen joukon jatkoksi tämänkertaiset palkitut liittyivät.

Näillä valinnoilla kohti talvea! Muistakaahan, että ensi viikolla alkaa taas uusi vuoro, kun keskiviikkona 12.10. pelataan pitkästä aikaa Etelä-Hervannan isossa salissa sählyä klo 18.30-20.