Kesäohjelma alkaa – jalkapallovuoroissa muutoksia

Jalkapallossa Raholan maanantaivuoro jää ainakin toistaiseksi nyt pois ja korvautuu loppuviikon tekonurmivuorolla, joka on aluksi kentällä Kauppi 4 perjantaisin klo 19.45. Muina vuoroina jatkavat keskiviikon Rahola ja sunnuntain Kauppi. Tästä jutusta voit lukea kommentit kenttätilanteesta.

Tälle kesälle emme valitettavasti saaneet vakiovuoroa tekonurmelta arki-iltojen parhaaseen peliaikaan. Kyse ei siis ole siitä, että olisimme luopuneet parina edelliskesänä nähdyistä vuoroista, olisimme ne mieluusti pitäneet. Kenttien käytöstä päättää kaupunki.

Toukokuu mentiin arki-iltojen osalta vaihtuvilla pelipaikoilla ja ajankohdilla. Tuloskin oli vaihteleva, eli välillä saatiin todella hyvin porukkaa paikalle, välillä taas jengi ei oikein tuntunut pysyvän vaihtuvan ohjelman perässä. Parasta höntsyjen kannalta olisi tietenkin, jos niillä olisi selkeä viikosta toiseen samana toistuva paikka ja aika.

Kuvassa Raholan nurmikenttä.

Luonnonnurmikenttien pelikausi alkoi tällä viikolla. Raholassa on oikein hyvän kokoinen nurmikenttä, jossa pelattiin tällä viikolla ensimmäiset parit höntsyt.

Höntsäreiden keskuudessa on levinnyt / levitetty mielialaa, että kenttä olisi huonokuntoinen. Mikään Camp Noun nurmi ei toki ole kyseessä, mutta kenttä on varsin hyvässä kunnossa. Varsinaisia kuoppia ei ole, eli mistään Viinkan Wembley -tyyppisestä areenasta ei ole kyse.. Joistain kohdista kenttä on kulunut ja lievästi epätasainen, toki. Tällä hetkellä tämä on yksinkertaisesti paras saatavilla oleva kenttä arki-iltaan, ja jalkapallon peluu onnistuu kentällä oikein hyvin. Suosittelen testaamaan keskiviikkovuorolla.

Asiakaspalautteessa on kentän lisäksi moitittu sijaintia, joka toki on muille kuin länsipuolella asuville hieman heikko. Tästä syystä on nyt käännetty viimeisetkin kivet vaihtoehtoisten pelipaikkojen löytämiseksi. Keskelle viikkoa sellaisia ei ole tarjolla.

Päätimme kuitenkin jättää maanantain vuoron pois ja tarjota sen sijaan loppuviikolle tekonurmivuoroa. Aluksi vuoro on Kaupissa perjantaisin klo 19.45 – tämä ajankohta ei kuulosta ihanteelliselta, mutta toukokuussa kun pelit kerran jouduttiin tuohon aikaan pelaamaan, oli vuoro täynnä (!).

Juhannuksen jälkeen vuoro on neljänä torstaina huippuhyvillä tekonurmilla seuraavasti:

29.6. 18.30 Lentävänniemi, 6.7. klo 18.15 Kauppi 4, 13.7. 20.00 Kauppi 1 ja 20.7. 19.45 Kauppi 4.

Tämän jälkeen on edessä paluu joko perjantain 19.45 vuoroon tai Raholaan, mikäli varaustilanne ei nykyisestä muutu. (Heinäkuun viimeisellä viikolla erilaiset sarjat palailevat tauoiltaan). Toki tuohon on yli 1,5 kk aikaa, joten toiveita on että joku vuoro saattaisi sitä ennen vapautua.

Kesän säbävuorot puolestaan pyörivät nyt täysimittaisissa kaukaloissa Raholassa ja Sammon uudella upealla koululla. Muiden kuin Raholan vuorojen suht vähäinen määrä perustuu alkukesän (toukokuun) kokemuksiin. Mikäli nyt nämä pari vuoroa saataisiin oikein hyvin pyörimään, on mahdollista laittaa lisävuoroa joko Linnainmaalle tai Sampoon.

Kesäohjelma tässä – muistathan paikkavaraukset Varaahetistä ! Oikein hyvää ja urheilullista kesää kaikille!