Loading…

Helposti palloilemaan!

Tule yksin tai kaverin kanssa - me takaamme, että peliseuraa löytyy!
Pikaopas palloiluun

Kesäpassit & tarjoukset!

Kesä on aivan ovella, joten on aika pistää myyntiin Höntsyn perinteiset kesäpassit. Kesäpassilla pelaat rajattomasti 31.8.2019 asti, ja aivan kuten normaalistakin Höntsypassista, voit valita joko tavallisen tai plus-version (plussaan kuuluvat Raholan säbävuorot). Vielä isommin säästät, kun nappaat nyt itsellesi Höntsypassin 12 kk sopparilla: saat sen ilman avausmaksua ja ensimmäinen lasku tulee vasta heinäkuulta! 

Hiekalle mennään kesäkuun alussa.

Höntsypassi 12 kk sopparilla kustantaa siis normaalisti joko 39 (perus) tai 49 (plus, sisältäen Raholan säbät) euroa kuukaudessa ja 19 euron avausmaksu päälle. Ottaessasi passin 12 kk sopimuksella nyt et maksa avausmaksua ja saat loput toukokuusta + kesäkuun kaupan päälle. (12 kk sopimusaika alkaa 1.7.2019). Iske kiinni! Tarjous ei koske tarjousaikana purettuja ja uudelleen solmittuja sopimuksia. Kun tilaat uuden 12 kk Höntsypassin tarjousaikana, saat nämä edut automaattisesti.

Höntsypassin tilaaminen onnistuu samalla, kun käyt pelaamassa. Täyttelet sopimuksen ja sinusta otetaan kuva passia varten. Passiläpyskän saat myöhemmin postissa. (Halutessasi voit myös täyttää, tulostaa & skannata tilauskaavakkeen kotona, lähettää ilkka.virjo@hontsy.fi ja pistää kuvan itsestäsi kylkeen.)

Mikäli määräaikainen passi kesäliikuntaan kiinnostaa sinua enemmän, on nyt tarjolla perinteinen Höntsyn kesäpassi. Sillä pelaat rajattomasti ostohetkestä 31.8. asti, eli toimimalla heti saat yli 3,5 kk rajattomat palloilut! Kesäpassin hinta on 139,- (perus) / 159,- (plus). Kesäpassin voit ostaa pelivuorolta ja maksaa saman tien. Passiin tarvitaan kuva ja lisäksi sinulta postiosoite, johon passi voidaan toimittaa.

Tekisikö mieli tarttua näihin tarjouksiin, mutta ostit juuri kymppikortin tai vastaavan? Ei hätää! Tehdessäsi sopparin Höntsypassista tai ostaessasi kesäpassin voit palauttaa sarjakortin ja hyvitämme siinä olevat loput kerrat suhteessa ostohintaan. (Esim. jos kymppikortista on 5 kertaa käyttämättä, hyvitetään puolet hinnasta).

Huom. mikäli haluat ostaa kesäpassin tai maksaa Höntsypassiasi sähköisellä liikuntaedulla (Ticket, Smartum, ePassi, Eazybreak, Tyky-Online, mitä näitä nyt on), ole yhteydessä sähköpostilla Ilkkaan ilkka.virjo@hontsy.fi . Tee näin myös jos haluat palauttaa käytetyn sarjakortin passin osamaksuksi. On helpompi sopia nämä puljaukset rauhassa s-postitse kuin ynnäillä lukemia kentän laidalla.

Myös luonnonnurmelle siirrytään kesäkuun alussa.