Avajaistarjouksia 2020!

Höntsyn pelit lähtevät koronatauon jäljiltä normaalissa laajuudessa käyntiin 1.6.2020 alkaen. Iske nyt kiinni avajaistarjouksiin ja tule saman tien mukaan. Huikeita hintoja kesä-heinäkuun peleihin. 

Sisäpeleihinkin päästään taas kesäkuun alusta!

Kesällä pelejä piisaa, katso tämänhetkisen tiedon mukainen kesäohjelma täältä. Huipputarjouksia kesälle 2020:

Kesäpassi kesä-heinäkuulle: pelaat niin paljon kuin haluat 31.7.2020 asti. Perus-versiona hinta 88,- ja plus-versiona (mukana Raholan säbä) 99,-. Nopeasti toimiville toukokuun loput pelit kaupan päälle.

Kesäpassin voit tilata kätevästi tällä lomakkeellaHuom. tarvitsemme passia varten sinusta kuvan, joten muistathan lähettää ne.

Uuden 12 kk sopimuksella olevan Höntsypassin ottajalle kesä- ja heinäkuu maksutta! Ensimmäinen lasku (avausmaksu 19,- plus kk-maksu 44,- perus tai 54,- plus) tulee vasta elokuulta ja 12 kk sitoutumisaika alkaa elokuun alusta. Myös tähän nopeasti toimiville toukokuun loput pelit kaupan päälle. Ei koske tarjousaikana irtisanottuja ja uudelleen solmittuja sopimuksia. Höntsypassin voit tilata joko helposti netistä tältä sivulta tai pelaamassa käydessäsi.

Viiden kerran avajaiskortti, peliaikaa 31.7.2020 asti: normaali 39,- ja alennettu 35,- (alehinta opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, lomautetut, jne. ei-työssäkäyvät). Näitä avajaiskortteja myydään vuoroilla juhannukseen asti.

Huom. mikäli haluat ostaa kesäpassin tai maksaa Höntsypassiasi sähköisellä liikuntaedulla (Ticket, Smartum, ePassi, Eazybreak, Tyky-Online, mitä näitä nyt on), ole yhteydessä sähköpostilla Ilkkaan ilkka.virjo@hontsy.fi . Tee näin myös jos haluat palauttaa osittain käytetyn sarjakortin Höntsypassin osamaksuksi. On helpompi sopia nämä puljaukset rauhassa s-postitse kuin ynnäillä lukemia kentän laidalla.