Höntsyn 10-vuotisbileet 3.10.2020, tule mukaan järjestämään! - Hontsy
Loading…

Helposti palloilemaan!

Tule yksin tai kaverin kanssa - me takaamme, että peliseuraa löytyy!
Pikaopas palloiluun

Höntsyn 10-vuotisbileet 3.10.2020, tule mukaan järjestämään!

Meneillään on Höntsyn 10-vuotisjuhlavuosi, ja tulossa on tietysti kunnon bileet! Bileet pidetään lauantaina 3.10. – siihen on vielä reilusti aikaa, joten nyt on tilaisuus järjestää mieliinpainuvat bileet. Keräämmekin tätä varten juhlatoimikuntaa miettimään illan ohjelmaa ja tarjoilua. Tykkäätkö sinä juhlista? Tule mukaan järjestämään ikimuistoisia bileitä!

Vuoden avauspippalot olivat pikku lämmittelyä syksyn pääjuhlia varten.

Juhlia varten on varattu bilehuoneisto Klubi 57 Tampereen keskustasta. Tarkoitus on tarjota Höntsyläisille hienot juhlat niin ohjelman (kisailuja / visailuja / elävää musiikkia / jne.) kuin tarjoilujenkin saralla. Klubi on käytössämme koko illan, pitkälle aamuyöhön asti.

Tykkäätkö sinä juhlista ja niiden järjestämisestä? Tai onko sinulla kenties ajatus ohjelmanumerosta bileisiin? Nyt on tilaisuus tulla mukaan ja vaikuttaa. Myös sponsoreita juhliin on tarkoitus kerätä niin, että osallistujille voidaan tarjota mahdollisimman kattava kokonaispaketti.

Keräämme juhlien järjestämisestä kiinnostuneita juhlatoimikuntaan. Tarkoitus on, että voi osallistua sen verran kuin haluaa – et siis sitoudu tekemään enempää kuin itse haluat ilmoittautuessasi mukaan. Kokoonnutaan loppukeväästä miettimään pippaloita ensimmäisen kerran.

Ilmoittaudu mukaan 10-vuotisjuhlatoimikuntaan tästä näin.