Kokeilemaan ringetteä su 5.2.!

Höntsy järjestää ringeten lajikokeilun sunnuntaina 5.2. Koulukadulla klo 17-18. Kokeilu on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille miehille ja naisille. Vetämässä kokenut ringettenainen. Lajikokeilu normaalin höntsykerran hinnalla, tällä vuorolla tosin ei ilmaisia ekakertoja tunneta. 

Photo by Bruce and Rochelle McIntyre

Oletko sinäkin karjunut jäähallissa, että ”tämä ei ole mitään vi**n ringetteä!” Oletko tiennyt, mistä puhut? Ota selvää! Nyt tilaisuus testata tätä, ainakin useimmille miehille varsin eksoottista lajia tutussa ja turvallisessa Höntsy-ympäristössä Koulukadun tekojäällä.

Mitä: Tunnin vuorolla kerrotaan aluksi säännöt sekä perusasioita tekniikasta ja taktiikasta ja tämän jälkeen loppuaika pelataan.

Kenelle: Kaikille kiinnostuneille, miehille ja naisille. Oletusarvona on, ettet ole pelannut tätä lajia aiemmin. Ei tietysti haittaa vaikka olisit.

Mitä mukaan? Tarvitset omat luistimet ja mielellään kypärän. Kypäriä on myös lainattavissa. Ringette-varusteet lainattavissa.

Kuka vetää? Vetäjänä toimii Höntsyssä kerho-ohjaajana oleva ringettevelho Minna Kankare, jolla junnuajoilta palkintokaapissa vaikka mitä mitaleita lajista.

Missä? Koulukadun tekojääradalla, kaukalossa 1.

Milloin? Sunnuntaina 5.2. klo 17.00-18.00 (luultavasti kaukaloon pääsee jo vähän ennen viittä lämpöä ottamaan).

Mitä maksaa? Normaalin höntsymaksun verran, eli Höntsypassilla (perus ja plus) ei erillistä maksua. Kertalippu tai sarjakorttiin yksi leima/ruksi. Tällä lajikokeiluvuorolla ei kuitenkaan ole voimassa ”eka kerta on ilmainen” -periaate. Mikäli et ole käynyt Höntsyssä aiemmin, voit käyttää ilmaisen ekakertasi muulloin, mutta ringette-kokeilu on kaikille maksullinen.

Moniko pääsee ja miten ilmoittaudutaan? Mukaan mahtuu 20 nopeinta. Ilmoittautuminen tapahtuu Höntsyn normaalin osallistujat.com-kalenterin kautta. sieltä tämä vuoro löytyy. Mikäli osallistujat-kalenteri ei ole tuttu, katso varausjärjestelmän ohjeet.