Koripalloa ilmaiseksi lauantaisin – kaikki mukaan!

basketball2On tullut aika antaa höntsykorikselle vähän potkua takamuksille! Tarjoamme lauantaikorikset 13.12. asti (Etelä-Hervannan koululla klo 12.30) ilmaiseksi. Vuoroilla myös lajiopastusta. Jos olet ikinä harkinnut koripalloa Höntsyssä, niin nyt on hyvä paikka aloittaa / jatkaa!

Muihin lajeihin verrattuna koris on jäänyt Höntsyssä hieman polkemaan paikallaan. Maanantain vuoro Ristinarkun koululla toimii kyllä mukavasti. Muuten on selkeästi kaksi ongelmaa. Ensinnäkin useamman vuoron (muiden kuin maanantain) tarjoaminen tuppaa aina kaatumaan väen puutteeseen.

Toisekseen, maanantaivuoron taso on pikku hiljaa noussut aika kovaksi. Se on tietysti sinänsä hyvä juttu, ja mukava että haastetta riittää. Kovempitasoiselle vuorolle on kuitenkin aloittelijan tai pitkään pelaamatta olleen hankalampi tulla kylmiltään mukaan.  Tämänkin vuoksi olisi hienoa, jos saataisiin kunnolla toimimaan vähintään yksi muu vuoro maanantain lisäksi.

Nyt on loistava tilaisuus tulla mukaan Höntsyn koripalloon, sillä tarjoamme lauantaivuorot ennen joulua Etelä-Hervannassa ilmaiseksi. Itsenäisyyspäivänä ei pelata, joten ilmaisia vuoroja on ennen joulua tarjolla neljä. Ainakin kahdella ensimmäisellä on tavallisen vetäjän lisäksi mukana Höntsyn korisspesialisti Jussi Pentti, ja tarjolla on sääntökertausta ja lajiopastusta. Mukaan on siis helppo tulla, vaikkei olisi lajia aiemmin tai pitkään aikaan harrastanutkaan. Luonnollisesti myös nykyiset höntsykoriksen pelaajat ja kaikki muutkin ovat tervetulleita!

Vuorolle voi varata paikan ihan normaalisti, eikä ilmaisvuorollekaan oteta maksimia (5 vs 5 ja vaihtoparit) enempää pelureita.

Nyt siis kaikki kokeilemaan ja pelaamaan koripalloa! Samalla voitte kertoa vetäjille, minkälaisilla (missä, milloin, minkä tasoinen) vuoroilla haluaisitte koripalloa kevätpuolella pelata. Jos tempauksella saadaan hyvin väkeä mukaan, myymme todennäköisesti ennen joulua jonkinlaisia kevätkoris-kortteja, joita ostamalla voi varmistaa lauantain (tai jonkin muun) koriksen jatkumisen kevätkauden puolella.