Lentisturnaukseen la 7.5.!

Lentopallokevät huipentuu lauantaina 7.5. Vuoreksen koulukeskuksella pelattavaan Höntsyn isoon lentisturnaukseen. Et tarvitse joukkuetta voidaksesi osallistua – pelataan lyhyitä pelejä vaihtuvin jaoin. Alkulohkoista jakaudutaan eri tasoisiin finaaleihin, joten loppua kohti kukin pääsee oman tasoiseensa seuraan. Ennakkohinta voimassa vielä 4.5. asti!

Samana iltana myös Höntsy-lentopallon kauden 2015-16 päättäjäisbileet, ilmoittaudu saman tien myös niihin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPelit pelataan aiemmista höntsyturnauksista tutulla periaatteella eli taulukkopelinä. Jaot katsotaan taulukosta, pelataan lyhyt peli, merkataan pelaajille lopputuloksen pohjalta pisteet 3-0, 2-0 tai 2-1. Katsotaan seuraava jako, pelataan seuraava peli jne. Pisteitä tienataan siis joukkueena, mutta kun jaot vaihtuvat, kertyy jokaiselle oma henkilökohtainen pistemäärä. Alkulohkovaiheen jälkeen jatketaan eritasoisissa finaaleissa.

Finaaleihin saadaan näin valikoitua keskenään oikean tasoiset pelurit. Jokainen siis pääsee alkulohkoista jatkoon, erona on vain jatkolohkon taso. Kaikille paljon pelejä ja hyvä turnausfiilis menestyksestä riippumatta! Lukuun ottamatta jakojen laatimista ja pelien kestoa, pelataan pelit normaaleilla lentopallon säännöillä (soveltaen niitä suurin piirtein tavallisen höntsyvuoron tapaan – rentosarjassa löysemmin ja kilpasarjassa tiukemmin).

Tämä turnaus on samalla osa kahta eri kokonaiskilpailua: eri palloilulajien taulukkoturnauksista koostuvaa Grand Slam 2016 -kiertuetta, jonka aloitti futsal-turnaus huhtikuussa. Ja kaikista tämän vuoden lentisturnauksista koostuvaa Vuoden Iskuri -kisaa, jossa on pelattu jo kaksi osakilpailua (lentisturnaus tammikuussa ja yöbiitsi maaliskuussa).

Turnaus järjestetään Vuoreksen koulukeskuksen palloilusalissa noin klo 10-16. Sinne mahtuu kolme täysimittaista lentiskenttää niin, että rajojen ulkopuolellakin on vielä tilaa. Kyseessä koko kaupungin tilavin palloilusali, joten puitteet ovat kunnossa!

Turnauksen kaikki pelit pelataan 6 vs 6. Tästä syystä myös ilmoittautuminen on sitova – pakottavan esteen tullessa ilmoita asiasta heti ja yritetään hankkia sijainen, jotta ei tule viiden pelaajan joukkuetta. Uusien taulukoiden ansiosta voidaan pelata myös 13 tai 14 pelaajan lohkoilla, jolloin kullekin tulee aina huilierä vuorollaan (yksittäisessä pelissä ei siis ole vaihtopelaajia).  Aivan kaikkia pelaajamääriä ei voida peluuttaa, joten aina välillä uusimmat ilmoittautujat ovat käytännössä varasijalla turnaukseen, ja pääsevät mukaan kunhan seuraava toimiva lukema saadaan täyteen tai joku peruuttaa.

Maksimipelaajamäärä on kuusi lohkoa, eli joka kentällä vuorottelevat lohkot. Mikäli näin paljon pelaajia tulee, niin myös turnauksen peliaikaa pidennetään.

Höntsy-Volleyn kauden päättäjäisbileet pidetään turnauksen jälkeen alkaen noin klo 18 Parkkistuvalla (Satakunnankatu 56). Saunaa ei valitettavasti ole, mutta tila on muuten sopiva yhdessäoloomme ja sijainti aivan mahtava ajatellen myöhempää siirtymistä ravitsemusliikkeisiin. Ohjelmassa palkintojenjakoa, keskinäisen kehun kerhoa ja muuta ihanaa yhdessäoloa sekä tietenkin tietovisa. Ota omat juomat mukaan ja tuo jotakin syötävää / naposteltavaa nyyttikestipöytään. Bileisiin ilmoittautuminen täällä, pippaloista maksu turnauksessa pelanneille, Höntsypassin omistajille ja/tai Höntsy-Volleyn lentisjoukkueen jäsenille viisi (5), muille kymmenen (10) euroa.

Mitä se turnaus sitten maksaa? Osallistumismaksu ennakosta 4.5. mennessä normaali 25 euroa, alennettu 20 euroa (opiskelijat, eläkeläiset, ym. ja Höntsypassin omistajat sekä Höntsyn lentisjoukkueiden jäsenet). Ennakkoilmon päätyttyä 30/25 euroa. 

Ilmoittautuminen on sitova, eli sitoudut maksamaan pelimaksun mikäli et tule paikalle. Peruutus on mahdollinen vain pakottavan esteen vuoksi. Pakottavan esteen vuoksi tehty peruutus on maksuton 1.5. mennessä, sen jälkeen peruutusmaksu 10 euroa.

Varmista turnauksen toteutuminen ja oma paikkasi: Ilmoittaudu mukaan täyttämällä tämä lomake