Löydä Se Oikea – tule Höntsyyn!

Heinin ja Teron hääauto. Huomaa hienot koristeet. Kuva: Annukka Pakarinen
Heinin ja Teron hääauto. Huomaa hienot koristeet.
Kuva: Annukka Pakarinen

Haluaisitko sinäkin löytää elämääsi Sen Oikean? Mitä jos tulisit höntsäämään! Sitä kautta on moni muukin löytänyt itselleen elämänkumppanin. Tänä kesänä nähtiin ensimmäiset Höntsy-pariskuntien häät.

Höntsyä perustettaessa mietin, että yksi mahdollinen ”tuote” olisi ”sinkkuhöntsy”, eli käytännössä jonkin tietyn lajin vuoro ”vain sinkuille”. Sellaista ei ole vieläkään järjestetty, mutta silti tai juuri siksi sinkut tuntuvat löytävän Höntsystä seuraa ja pysyvämpiäkin elämänkumppaneita.

Tavallinen höntsyvuoro on loppujen lopuksi pariutumiseen paljon parempi areena kuin erillinen ”sinkkuhöntsy”. Kaikenlaiseen ”vain sinkuille” -toimintaan kun helposti tulee saman tien paineita; nyt kaikki tietävät että olen täällä paria etsimässä.

Yhteinen, rento liikuntaharrastus, jossa on mahdollisuus myös huulenheittoon ja muunkinlaiseen jutusteluun, on aika ihanteellinen paikka solmia paitsi ystävyys- myös muunkinlaisia suhteita. Toiminta tarjoaa mahdollisuuden luontevaan kanssakäymiseen ja tutustumiseen, ja ollaan selvin päin. Sitten välillä järjestetään iltabileitä, joissa ei ehkä ollakaan selvin päin, ja se tarvittava rohkeuskin löytyy, jos ei sitä aiemmin ole löytynyt… Vihje: erilaiset iltabileissä tehtävät diilit tyyliin ”lupaamme tulla pesikseen, jos te lupaatte tulla sählyyn” ovat tosi tuottavia.

Höntsyn harrastevetäjät Anna ja Mikko kerrankin oikeat vaatteet päällä. Kuva: Hanna Kokki photography.
Höntsyn harrastevetäjät Anna ja Mikko kerrankin oikeat vaatteet päällä.
Kuva: Hanna Kokki photography.

Höntsy on nyt toiminut nelisen vuotta, ja pariskuntia on syntynyt varmasti enemmän kuin kukaan tietää. Yhdessä asuvia Höntsyn kautta tavanneita pareja on ainakin viisi tai kuusi, ja kuten sanottu, kaksi ensimmäisetä meni tänä kesänä naimisiin.

3Tämä huomioitiin tietysti hienolla pokaalilla, ja numeroidun pokaalin saavat jatkossakin kaikki Höntsyssä syntyneen parisuhteensa virallistajat. Pokaali numerolla yksi meni Tero ja Heini (o.s. Huhtinen) Kuoppamäelle, numero kaksi puolestaan Mikko ja Anna (o.s. Kauttu) Lehdolle. Blogin kuvituksena heidän ystävällisesti lähettämiään hienoja hääkuvia.

Virallisena kannustuksena: kaikki te muut Höntsy-pariskunnat siellä, mahtavan hieno pokaali numerolla kolme odottaa ottajaansa. Ei tarvitse kuin ohimennen poiketa maistraatissa ja se on teidän! Lisäksi voin luvata, että myös Höntsy-vauvat tulevat omat huomionosoituksensa saamaan. Toivottavasti niitäkin päästään pian jakamaan.

Aina välillä yrittäjää tuppaa lannistamaan ja joskus motivaatiotakin joutuu etsimään. Sitä tulee tietysti roppakaupalla, kun näkee, miten paljon iloa jokainen höntsyvuoro osallistujille tuottaa. Mutta silti täytyy sanoa, että tässä blogissa raportoidun tyyppiset uutiset ehkä enemmän kuin mikään muu antavat sellaisen tunteen, että on tässä jotain saatu aikaankin!

Heini ja Tero. Kuva: Annukka Pakarinen
Heini ja Tero.
Kuva: Annukka Pakarinen

Jos etsit Sitä Oikeaa, niin hankkiudu ihmisten ilmoille! Tuskinpa se kotona yhtäkkiä vastaan tulee. Yksi huippuhyvä paikka hengailla ihmisten ilmoilla on Höntsy.