Mobilepay Höntsyn maksutavaksi

Nyt voit maksaa Höntsylippusi myös Mobilepaylla. Perinteisesti maksutapoina ovat käyneet maksukortit, erilaiset liikunta- ja kulttuurisetelit ja -kortit sekä useimmiten myös käteinen raha. 

Mobilepay logoMobilepay on kohtalaisen uusi tulokas Suomen markkinoilla. Homma toimii siten, että lataat kännykkääsi Mobilepay-sovelluksen, rekisteröidyt ja linkität siihen maksukortin. Maksukortin linkittämisen jälkeen voit käyttää sovellusta ja lähettämäsi rahat menevät ko. kortilta. Sovelluksen avulla voit helposti lähettää rahaa esim. kaverille, mutta myös maksaa yrityksille.

Höntsylle maksat Mobilepaylla käyttämällä numeroa 

29423

Kun olet maksamassa esim. 42 euron ostosta, toimi näin:

  1. Avaa Mobilepay-sovellus
  2. Valitse ”lähetä” ja kirjoita summa ja valitse ”jatka”.
  3. Kirjoita vastaanottajan ”puhelinnumeroksi” 29423. Valitse ”jatka”. Tulet sivulle, jossa näet että rahat ovat menossa Oy Höntsy Ab:lle.
  4.  Pyyhkäise ”Lähetä rahaa” -kohdasta. Saatuasi ruudulle kuitin, näytä sitä Höntsyn vetäjälle joka kirjaa maksun kassaan. 

Meille Mobilepay voi olla hvyinkin kätevä vaihtoehto, sillä aika usein käy niin, että urheilemaan lähtiessä lompakko jää kotiin. Kännykkä harvemmin jää keneltäkään kotiin…

Muistin virkistämiseksi ja päivittämiseksi Höntsyn maksutavoista: Meillä käyvät yleensä maksuvaihtoehtoina myös maksukortit (Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro, osalla vetäjistä myös American Express). Osalla vetäjistä on lähimaksun mahdollistavat maksupäätteet, näillä voit käyttää myös muita mobiilimaksuja (Apple Pay, Android Pay, Pivo). Lisäksi meillä käyvät tietysti kaikki mahdolliset liikunta- ja kulttuuriedut, merkittävimpinä Smartumin, Edenredin, Tyky-kuntosetelin ja ePassin tuotteet.

Liikuntaetukortin omistajille maksua verkkopalvelun kautta (Edenred tai Smartum) – näytä vain kuittia vetäjälle ja homma toimii. Tämä on kätevämpää ja meille edullisempaa kuin kortin höyläys, ja valitettavasti kaikki liikuntaetukortit eivät toimi aivan kaikissa maksupäätteissä.