No ny on rohee pipa!

Kohta alkaa Höntsyn 10-vuotisjuhlavuosi! Sen kunniaksi olemme tilanneet kanta-asiakkaillemme lahjaksi komeat pipat. 

Pipamannekiinina Voitto.

Melkoinen kasa päähineitä tilattiin, ja hieman jännitti kun paketti saapui. Vaan pipathan ovat aivan sikahienot – 10/5 oli kuvassa olevan testihenkilön tuoreeltaan antama arvosana.

Pipan saavat kaikki, joilla on vuoden 2020 alkaessa voimassaoleva Höntsypassi tai Höntsykiekon kausikortti. Lisäksi pipat on tarkoitus jakaa sählyn ja säbän vaki-molareille.

Jakeluaikataulu on hieman satunnainen, eli kestää jonkin aikaa, että päähineitä saadaan levitettyä kaikille Höntsyn vetäjille. Sitä mukaa kuin satut paikalle vuorolle, jonka vetäjällä niitä on, voit saada oman lahjasi kuuluessasi edellä mainittuihin ryhmiin. Koitamme pitää kirjaa, jotta kaikki saavat omansa eikä kukaan rohmua ylimääräisiä.

Muut pipaa himoitsevat voivat ostaa sellaisen hintaan 25 euroa (sis alv 24%). 

Kuluvan syyskauden Iltahöntsyt siirtyivät järjestettäväksi tammikuussa, ja ilolla voimmekin ilmoittaa, että Höntsyn 10-vuotisjuhlavuoden avajaisbileet pidetään ravintola Wanhassa Tapissa lauantaina 25.1.2020. Silloin jaossa myös vuoden 2019 perinteiset kausi-Oscarit. Lisätietoa tuonnempana – laitahan päivä jo kalenteriin! 

Voitto esittelee pipaa.