Pesäpallokesän 2020 ennakkomyynti & kartoitus

Tänä kesänä pesistä pelataan Kalkun kentällä kahdesti viikossa keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Koronasta johtuen aloitus vasta kesäkuun alusta. Voit ostaa koko kesän pesiskortin tai pelata Höntsypassilla, sarjalipulla tai kertamaksulla. 

Pesäpalloilemaan!

Ensimmäiset pelit keskiviikkon 3.6. Kalkussa 18.30. Sen jälkeen pelataan samaan aikaan eli 18.30-20.00 keskiviikkoisin & sunnuntaisin (ei juhannussunnuntaina).

Pesäpallovuoroilla pyritään aina (alkulämmittelyjen jälkeen) pelaamaan.  Räpylöitä, mailoja, kypäriä lainattavissa. Jos porukkaa on vähemmän kuin täysimittaiseen peliin tarvitaan, pelaillaan sovelletusti (esim. kolmella joukkueella etu-, takakenttä, lyöjät tai lyöntimyllyä, tms.) – tai jos enemmän, kierrätetään kolmea ryhmää, kaksi pelaamassa ja kolmas esim. lyöntiharjoituksissa.

Koko kesän pesiskortilla pelaat kaikilla kesän vuoroilla niin usein kuin haluat (1.6.-31.8.). Pesiskortin hinta on 99 euroa tai alennettuna (opiskelijat, eläkeläiset ym. ei-työssäkäyvät) 85 euroa.

Kesän ennakkomyynti & ilmoittautuminen löytyy täältä. 

Pesikseen voit osallistua koko kesän passin lisäksi normaaleilla Höntsyn lipuilla (kerta-, sarjaliput tai Höntsypassi, ks. hinnasto).

Koronaepidemia näkyy tietysti pesäpallossakin. Sen suhteen tärkeitä juttuja:

  • Jokainen huolehtii itse omat juomavetensä.  Paikalla ei siis ole entiseen tapaan Höntsyn vesitonkkaa, koska sen näpelöinti voisi olla tartuntariski.
  • Pelistä jätetään kaikenlainen kontakti pois, eli ei läpyjä, halailuja tai vastaavia. Pyritään pitämään turvaväli muihin pelaajiin esim. kaarella ja vastaavissa tilanteissa. Jos suinkin mahdollista niin yksi henkilö käyttää yhtä lainaräpylää pelin aikana, eli ei vaihdeta henkilöltä toiselle.
  • Pesäpallossa yhteisten pelivälineiden eli pallon ja mailojen käyttöä ei voi välttää, eikä niiden desinfiointi kesken pelin toimi. Tämä korostaa hyvän käsihygienian roolia. Pese kädet ennen peliä ja pelin jälkeen. Lisäksi suosittelemme että käytät käsidesiä usein, esim. pelin aikana joka vuoronvaihdon yhteydessä. Käsidesiä on Höntsyn puolesta tarjolla.