Kiitä ja tue: Höntsyä hoitajille!

Haluaisitko kiittää korona-ajan etulinjan taistelijoita? Tukea yhteisöllistä, voittoa tavoittelematonta liikuntayritystä Höntsyä? Nyt voit tehdä molemmat yhtä aikaa ostamalla Taysin koronahoitajille Höntsyä lahjaksi. Höntsy tuplaa lahjasi, eli antaessasi lahjaksi viisi höntsykertaa, antaa Höntsy toiset viisi.

Kauppaan tästä. 

Monilla on mielessään kiitollisuus niitä ihmisiä kohtaan, jotka joutuvat taistelemaan korona-pandemiaa vastaan ns. etulinjassa: hoitajia, päiväkotien henkilökuntaa, jne. He tulevat varmasti saamaan yhteiskunnan lämpimät kiitokset, mutta kissa kiitoksella elää!

Höntsyt ovat kriisin ajan tauolla, eikä etulinjalaisilla toki tänä aikana juuri olisi mahdollisuutta niissä käydä vaikka niitä järjestettäisiinkin. Kun tilanne rauhoittuu, on aika toipua kriisistä, ja mikä olisi siihen parempaa henkistä, fyysistä ja sosiaalista lääkettä kuin yhdessä höntsääminen!

Kampanjassa voit ostaa Höntsykortin lahjaksi Taysin koronahoitajille: erityisesti niiden osastojen henkilökunnalle, joita kriisi on suoraan koskettanut. (Ei siis ihan pelkästään hoitajille, vaan myös käytännön työssä avustavalle henkilökunnalle). Kertyneet kortit luovutetaan Taysin henkilökuntayhdistykselle epidemian laannuttua. Lahjasi voit ostaa verkkokaupasta, josta on myös mahdollista tilata itselleen Höntsyn sarjakortteja tulevaisuudessa käytettäviksi. Koronakriisin aikana itselle tilatut liput toimitetaan postitse ilman toimituskuluja.

Kampanjassa siis ostat normaalihintaisen Höntsykortin ja lahjoitat sen hoitajille. Me tuplaamme lahjoituksesi. Kampanjassa kertyneet liput annetaan kaikki kertalippuina, jotta niiden jakaminen lahjan saajien kesken olisi mahdollisimman helppoa. Kampanjalipuilla on käyttöaikaa kesäkauden 2021 loppuun eli 31.8.2021 asti, ja asia järjestetään niin että halutessaan lahjan saaja voi käyttää lippuja myös kk-maksullisen Höntsypassin maksujen kuittaamiseen.

Miten voit varmistaa, että lahjoitus todella menee perille? Korttien luovuttamisesta tehdään aikanaan juttu tänne Höntsyn blogiin. Jutun yhteyteen tulee luettelo lahjoituksista. Siinä näkyy päivämäärä, lahjoituksen sisältö ja lahjoittajan nimikirjaimet. Näin voit tarkistaa, että oma lahjoituksesi on mukana.

Muutamia mietteitä / huomautuksia

Tämä kampanja sai inspiraation yhden höntsyläisen eli Johanna Vuoksenmaan facebook-kirjoituksesta:

Sellaista tässä mietin, että olis mahtavaa, jos ihmisillä olis joku helppo mahdollisuus osoittaa arvostustaan koronataistelun ”etulinjalaisille” myös rahallisesti, kun monella sellaista halua selvästi olisi. Jos joku nörtti osais kehitellä jonkun toiminta-alustan, jonka kautta kuka tahansa vois hankkia rahanarvoisia lahjakortteja haluamilleen ammattiryhmille (sairaanhoitajat, ensihoitajat, opettajat, varhaiskasvattajat) niin sehän ois vielä kaksikärpäsinen prosessi, jos näitä lahjakortteja vois hankkia erilaisilta koronasta kärsineiltä pienyrittäjiltä. Joten voisko joku kehitellä tämmösen systeemin nii mä esim. heti hankkisin vaik kolme satasen lahjakorttia Cafe Pispalaan ja kaks niistä menis sairaanhoitajille ja yks jollekulle varhaiskasvattajalle. Aineellista respectiä.

Idea on mielestäni aivan mahtava. Olisi upeaa, jos joku vähän isommat toteuttamismuskelit omaava taho toteuttaisi vaikka ihan valtakunnallisen palvelun tältä pohjalta. Erityisesti lahjojen jaon kohdalla idean toteutus on iso ja monimutkainen työ (kuka on lahjoihin oikeutettu ja miten tämä osoitetaan, miten jako/valikointiprosessi toteutetaan, jne.), kun kaiken tulisi tietenkin tapahtua läpinäkyvästi, sujuvasti ja reilusti.

Höntsy ei voi toteuttaa tätä huippuideaa sellaisenaan, mutta voimme tehdä jotain omalta osaltamme – siitä tämä ”Höntsyä Hoitajille” -kampanja. Lahjan arvoisia ovat varmasti monet muutkin ”etulinjan taistelijat” kuin juuri Taysin koronahoitajat. Olemme kuitenkin halunneet pitää idean yksinkertaisena ja läpinäkyvänä. Lisäksi olisi tietysti hienoa, jos hoitajille voisi antaa myös muunlaisia lahjoja, sillä ihan kaikki eivät ehkä vesi kielellä odota nimenomaan Höntsykorttia – vaikka tätä onkin ehkä vähän vaikea käsittää ?. Tehkää siis muut yritykset ihmeessä vastaavanlainen kampanja.

Verkkokauppaan tästä