Höntsyn pikkujoulut, infoa ja ilmoittautuminen

Vuoden parhaat bileet ovat käsillä! Höntsyn pikkujoulut järjestetään lauantaina 16.12. noin klo 19 alkaen Klubi 57:ssä Tullin alueella. Luvassa tarjoilua ja ohjelmaa. Ilmoittaudu mukaan ja tilaa halutessasi samalla ruokaa kekkereihin! Näihin juhliin on kaikilla höntsyläisillä vapaa pääsy!

Ilmoittautuminen varaahetin kautta aukeaa tänään 27.11. ja on mahdollista perjantaihin 15.12. asti. Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista tilata ruokaa, se pitää tehdä viimeistään torstaina. 

Juhlakansaa
Viime vuonna juhlittiin Höntsyn ”10-vuotisjuhlia”

Kyseessä on iso juhlatila, jonne mitä todennäköisimmin mahtuvat mukaan aivan kaikki halukkaat (kapasiteetti istuen 80 ja seisten 180). Mitä enemmän meitä tulee, sen mukavampi!

Pukukoodi: Varsinaista pukukoodia juhlissa ei ole, vaan voit sonnustautua omasta mielestäsi pikkujouluihin sopivaan asuun. Mahdollisesti luvassa joku palkinto kauheimmasta villapaidasta tai muuten eniten ihmettelyä herättävästä asusta.

Ohjelmapuoli: Höntsyn kekkereissä on tietenkin satunnaisin joukkuein pelattava tietovisa, ja siinä yhteydessä Ilkka saattaa esiintyä vähän muutenkin. Luvassa on joulupukin käynti – mikäli haluat pukilta lahjan, varaa mukaan jokin pieni (max 3 euron) lahja lahjasäkkiin.

Pikkujouluissa myös perinteisten Kausi-Oscarien jako (katso aiemmat saajat ).

Lisäksi järjestetään arpajaiset, arpoja varten kannattaa varata käteistä mukaan. Myöhäisillassa myös karaoke, ja mahdollisesti muutakin ohjelmaa.

Mikäli sinä haluat esiintyä tai sinulla on idea hyvästä ohjelmanumerosta, ole yhteydessä ilkka.virjo@hontsy.fi!

Tarjoilupuoli: Juhlissa on tarjolla juotavaa, mm. glögiä, viiniä, olutta, limpparia, vissyä… Emme takaa, että varatut juomat riittävät kaikille koko illaksi (mutta eiköhän ne aika pitkälle riitä). Pelipaikka ei ole anniskelualue, joten voit ottaa halutessasi myös omia juomia mukaan. HUOM. lähdetään siitä, että juodaan kaikki juomat laseista, jotta juhlapaikka ei täyty puolikkaista tölkeistä!

Ruokapuoli: Ilta on pitkä, ja jotta jaksaisimme juhlia, tilataan viereisestä Pizzeria Basilicasta yhteistilauksella pizzaa. HUOM, ruokailu on maksullinen (12 eur /hlö), eli jos haluat syödä, ilmoitathan siitä ilmoittautumisen yhteydessä. Ajatus on, että tilataan noin kolmea erilaista pizzaa siinä suhteessa, kuin tilaajat ovat niitä äänestäneet, käytännössä sitten voit syödä sliceja myös muista pizzoista kuin mitä olet äänestänyt.

Järjestelypuoli: Juhlien käytännön järjestelyyn, esim. juhlapaikan asettelu ja koristelu ennen vieraiden saapumista, tarjoilun sujumisen vahtiminen jne. puhumattakaan loppuroudauksista, kaivataan tietenkin mielellään apukäsiä.

Ilmoittautuneille laitamme vielä päivä-pari ennen juhlia tarkempia tietoja.