Kausi-Oscarit 2023

Viime lauantaina vietettiin Höntsyn pikkujouluja erittäin tiiviissä tunnelmassa 75 henkilön voimin! Kiitos paikalla olleille mukavista pippaloista! 

Myös joulupukki vieraili juhlissa.

Näissä juhlissa julkistettiin myös arvovaltaisten Kausi-Oscarien saajat vuodelle 2023. Oscar-perinnettä on nyt jatkunut jo vuodesta 2012 ja aiemmat saajat voit tsekata täältä. Tämänkertaiset palkitut ovat:

Höntsyn Hymypoika 2023: Ilpo Nikkilä. Lajit vaihtuu, mutta kestohymy säilyy niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Aina iloinen Ilpo.

Höntsyn Hymytyttö 2023: Krista Lehtimäki. Sitkeä sissi, joka jaksaa iloita ja hymyillä, vaikkeivät kaikki asiat aina ihan putkeen meenkään.

Höntsyn Sisupussi 2023: Jussi Kareinen. Kentällä ja sen ulkopuolella alati sisukas ja periksiantamaton tapaus, joka vielä alkuvuodesta keskittyi palloilun sijaan toisenlaisiin haasteisiin.

Possu-Oscar 2023: Joonas Lahtiperä. Mies, joka ottaa kaikki pallot kiinni. Ja jos ei nyt ihan kaikkia palloja kiinni saakaan, niin syy löytyy puolustuksesta – tai ainakin monipuolista kommenttia piisaa.

Oikein rauhallista, iloista, mukavaa ja lämmintä joulun aikaa kaikille!