Säbäspesiaali 20.11.2021

Lauantaina 20.11.2021 on tarjolla hieman spesiaalimeininkiä myös salibandyn pelaajille. Tuolloin Höntsystä tutun Mika Mäkisen firman Machelpin porukka kohtaa Höntsyn kahdessa pikku pelissä alkaen klo 14.00. 

Pelissä on tuomari ja jäähyt vihelletään, joten mukaan tulijoiden on suotavaa tuntea lajin säännöt. Ja kilpaahan tässä pelataan, joten pelitaitojakin on hyvä vähintään jonkin verran olla.

Höntsyn osalta mukaan pääsee 10 kenttäpelaajaa normaalilla höntsymaksulla (passi tai kerta-/sarjalippu). Kenttäpelaajien kesken sovitaan pelipaikat ennen ottelua, ja jos ei suoraan ole neljää innokasta pakkia ja kuutta innokasta hyökkääjää, voidaan pelipaikkoja aina erien välillä myös vaihtaa.

Maalivahteja otetaan mukaan kaksi, joista molemmat pääsevät siis pelaamaan yhden 2 x 20 min pelin. Maalivahti pelaa ilmaiseksi, mutta oharista veloitetaan sakkomaksu.

Tapahtuma tulee löytymään varaaheti-palvelusta www.varaaheti.fi/hontsy – se tulee varattavaksi samalla kuin muutkin kyseisen viikon säbävuorot, eli siinä maanantain 1.11. alkaessa. (Vuoroja näkyy aina kerrallaan kolme viikkoa).