Sähläämään elokuvaan!

Nyt on tilaisuus päästä ilmaiseksi sählyhöntsyyn ja samalla ikuistaa olemuksensa valkokankaalle. TAMKilla tehdään lyhytelokuvaa Pauli, ja siihen kuvattavaan sählykohtaukseen tarvitaan pelaajia. Lähde mukaan torstaina 6.2. klo 11-13!
Kyseessä on siis noin 20 minuutin mittainen lopputyöelokuva, joka saatetaan nähdä vielä ties missä. Elokuvassa on kohtaus sählyvuorolta, johon tarvitaan pelaajia – mielellään eri ikäisiä pelaajia. Alle parikymppisiä, viisikymppisiä ja toki myös siltä väliltä. Käsikirjoituksen mukaan kohtauksen pelaajat ovat 14-50-vuotiaita.

1Leffasähly pelataan TAMKin palloiluhallissa Kaupissa (Kuntokatu 3, katso tilatiedot) torstaina 6.2. alkaen klo 11 ja päättyen noin klo 13.

Leffasähly etenee aluksi ja lopuksi normaalin höntsyvuoron tapaan. Kuitenkin kun on hieman saatu lämpöä päälle, astuvat elokuvan pari näyttelijää mukaan. Ohjaajan antamien ohjeiden mukaan enemmän tai vähemmän lavastetaan pari kohtausta. Tulijoiden tulee siis olla valmiita tällä tavoin avustamaan elokuvanteossa ja lisäksi suostua siihen, että he saattavat näkyä kyseisessä elokuvassa.

Kun kohtaukset on saatu tyydyttävästi purkkiin, poistuvat kuvausryhmä ja näyttelijät ja höntsyjä jatketaan normaaliin tapaan. Tarkoituksena on, että leffanteon lisäksi tapahtumassa pääsee ihan kunnolla pelaamaan sählyä ainakin tunnin verran.

Salissa on isot maalit, joten maalivahtejakin otetaan mukaan. Heidän läsnäolonsa ei kuitenkaan ole välttämättömyys, eli jos ei molareita satu mukaan niin voidaan pelata pikkumaaleihinkin. Mukaan otetaan korkeintaan 16 kenttäpelaajaa ja 2 maalivahtia. Ilmoittautumisen takaraja on aikainen, koska elokuvantekijöiden täytyy saada ajoissa tietää, onko porukkaa tulossa tarpeeksi.

Alun perin ilmoittautumisen takarajana oli 24.1. ja siihen mennessä saatiin riittävästi väkeä, niin että tiedämme että kuvaukset pystytään toteuttamaan. Lisääkin mahtuu mukaan, voit ilmoittautua 5.2. asti! Vuoro on ilmainen etukäteen ilmoittautuneille, ja kaikki paikat ovat varattavissa etukäteen netistä.   Kun olet kirjautuneena osallistujat.comiin, saat leffasählyn näkyviin suoraan tästä linkistä. Linkki on tässä esillä, koska oletusarvoilla tapahtuma ei välttämättä heti näy Osallistujissa, koska siihen on vielä paljon aikaa. Vaihtoehtoisesti voit omat tiedot – yleistiedot -kohdasta lisätä esim. kalenterinäkymässä näytettävien viikkojen määrää ja saada leffasählyn esiin. Huom. kerro lisätiedoissa ikäsi, jotta tiedetään onko sopiva ikäjakauma pelureita tulossa. Lisäksi voit kertoa lisätietona jos haluat maaliin (omilla tai Höntsyn kamoilla).

Eiköhän auteta yhdessä elokuvataidetta eteenpäin! Aina sitä yksi sählykohtaus saadaan Höntsyssä purkitettua.