Sählyturnaus la 21.5. on peruttu

Tätä kirjoittaessa 12.5. on ilmoittautuneita vain neljä, eli hyvin laimeaa on kiinnostus pelata sählyä toukokuussa. Niinpä jätämme tämän suosiolla väliin. Harkinnassa josko pidettäisiin täyden kentän säbäturnaus kesällä, silloin ainakin kenttiä olisi tarjolla. Katsotaan ja palataan asiaan. 

Nyt on tilaisuus päästä näyttämään mihin sählyssä pystyy pelissä, jossa yksittäisen pelaajan taituruus korostuu. Kussakin matsissa neljä (jossain lohkossa mahdollisesti kolme) kenttäpelaajaa. Ei vaihtopelaajia, ei maalivahtia, vain sinä, pelikaverit, pallo ja pienet maalit. Pelataan lyhyitä matseja, merkataan voitoista/tasureista pisteet ja katsotaan taulukosta seuraavat jaot. Noin puolivälissä turnausta siirrytään alkulohkoista eritasoisiin finaaleihin. Nyt käytössämme uudet aiempaa tasapuolisemmat taulukot!

Sählyä Tammelan koululla 2013. Ja nyt taas!
Sählyä Tammelan koululla 2013. Ja nyt taas!

Turnaus pelataan Tammelan koululla lauantaina 21.5. noin klo 10-16. Tammelan sali sopii tähän hommaan erityisen hyvin, koska se saadaan jaettua kahteen osaan. Lisäksi löytyy katsomoparvi, josta voi lepovuorossa ollessaan tsiigailla pelejä.

Sählyturnaus on samalla osa Grand Slam 2016 -kiertuetta. Voittajille pokaalit ja kaikille osanottajille kokonaiskilpailun pisteitä. Aiemmat osat ovat olleet futsal-turnaus huhtikuussa ja lentisturnaus 7.5..

Turnaus järjestetään, kunhan saadaan vähintään noin 30 peluria kasaan 13.5. mennessä. Ilmoittaudu siis saman tien ja varmista oma paikkasi & turnauksen toteutuminen.

Osallistumismaksu ennakkoilmoittautumisesta 15.5. asti normaalihinta 25 euroa, alehinta (opiskelijat, eläkeläiset ym. sekä Höntsypassin omistajat) 20 euroa. Ennakkoilmon päätyttyä 30/25 euroa.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä tämä lomake.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vaparia paukkuu.