Sittenkin sisälentistä kesällä – no ei!

Facebookin Höntsy-Volley-ryhmässä jokunen on kovasti kaivannut sisälentopallovuoroa kesäksi. Viime kesänä tätä kokeiltiin, kuitenkin erittäin huonolla menestyksellä. Nyt kartoitamme, onko tilanne muuttunut. Sitoutumalla käymään kesän aikana vähintään neljä kertaa voit vaikuttaa vuoron järjestämiseen.

Päivitys 2.6.: Ei tullut tarpeeksi ilmoittautuneita – kuusi henkilöä oli kiinnostunut sitoutumaan neljään pelikertaan, tällä ei vielä sisävuoroa kannata pystyyn laittaa. 

Sisälentopallovuoro järjestettäisiin maanantai-iltaisin alkaen 8.6. Linnainmaan koululla, joko uudessa salissa klo 19 tai vanhassa klo 20. Molemmat ovat lentikseen oikein hyviä. Kesäohjelman aikana eli 9.8. mennessä pelikertoja tuolle vuorolle tulisi yhdeksän.

Nyt kartoitamme sitoutumista kyseiseen vuoroon. Sitoutumalla käymään kesän sisälentiksessä vähintään neljä kertaa, eli hieman alle puolet vuoroista, vaikutat vuoron toteutumiseen. Mikäli tällaisia sitoutumisia saadaan vähintään noin 15 niin vuoro järjestetään. HUOM. sitoutuneilta peritään maksu neljästä vuorosta myös, mikäli käyvät vähemmän kuin neljä kertaa. Sarjakorttilaisilta laskutetaan 7 € per käymätön kerta ja passilaisilta 5 €/kerta.

Mikäli käyt vähintään 4 kertaa, tapahtuu maksu täysin normaalisti. Jos sinulla on Höntsypassi niin mitään lisämaksua ei tule, sarjakorttilaiselle taas tulee käyntikerroilta ruksi/leima korttiin. Muutenkin kyseessä on tavallinen Höntsyn sisälentopallovuoro, eli mukaan otetaan max 14 pelaajaa ja vuoro on kaikille avoin. Vuoron spesiaaliluonteen takia kaikki 14 pelipaikkaa ovat varattavissa etukäteen netistä.

Jos haluat sisälentistä maanantaisin kesällä, täytä tämä lomake