Suunnitelmia, suunnitelmia

Tässä sitä ollaan, tukevasti tyhjän päällä: yliopisto on taakse jäänyttä elämää, ja nyt on tarkoituksena ihan tosissaan kokeilla, mitä tästä Höntsy-projektista tulee. Yhteiskunta tarjoaa kaikenlaista apua aloittavalle yrittäjälle. Esimerkiksi Ensimetri tarjoaa neuvontaa, ja itse olen saanut etuoikeuden osallistua myös Työhallinnon järjestämälle yrittäjäkurssille. Tällä tavoin syntyy paitsi uusia ideoita, myös ja ehkä ennen kaikkea kasapäin suunnitelmia. Liiketoimintasuunnitelmia, rahoitussuunnitelmia, kassavirtasuunnitelmia, markkinointisuunnitelmia – ja niin edelleen.

puolustusalue

Elämässä ei kaikki tietenkään aina mene suunnitelmien mukaan, ja siksi sen lisäksi, että suunnitelmia jatkuvasti päivitetään ja jokaisesta on miljoona versiota, on jokaisella oltava myös varasuunnitelma. Ja tietysti varasuunnitelman varasuunnitelma. Ja niin edelleen.

Monet peruskysymykset, jotka päätäni askarruttavat, ovat sellaisia että toivon niihin teidän tulevien höntsääjien apua. Mitä lajeja te haluatte pelata, milloin, millä tasolla, kenen kanssa? Mikä on pelivuorolle sopiva pituus? Kaikkiin näihin kysymyksiin pääsette ottamaan kantaa vastaamalla Höntsyn kyselyyn. Entä miten luodaan peleihin oikealla tavalla positiivinen ilmapiiri? Kuinka varmistetaan, että jokainen pääsee harrastamaan itselleen soveltuvalla tasolla? Pelataanko oikeaoppista sählyä neljällä vai kolmella pelaajalla? Mikä on ainoa oikea sivurajakäytäntö puistofutiksessa? Näistä asioista on hyvä keskustella ja väitelläkin foorumilla. Jos jokin asia on lähellä sydäntäsi, avaa sille aihe!

En oikein itsekään tiedä, mitä tällä suunnitelmalätinällä haluan sanoa. Ehkä sen, että tahtotila on korkealla ja suunnitelmia on paljon, mutta tosiasiassa kaikki on ihan oikeasti vielä levällään – ja ennen kaikkea olen innokas muuttamaan mitä tahansa suunnitelmaa siihen suuntaan, mihin asiakkaat haluavat. Palvelua ei tehdä minulle vaan teille. Mikäli höntsy kiinnostaa, nyt on paras aika olla aktiivinen ja kertoa aivan kaikki toiveensa tulevan toiminnan suhteen.