Synttäripäivän kunniaksi osakeanti

Oy Höntsy Ab:n palloiluvuorot täyttävät tänään kolme vuotta. Tämän vuoden synttäreiden teemana ovat ensi vuoden synttärit – se, että niitä päästään viettämään, ja mielellään muuallakin kuin Tampereella. Avaamme tällä päivämäärällä osakeannin, johon aivan ensimmäisenä kutsumme mukaan juuri Sinut!

1Höntsy on kolmen vuoden aikana kasvanut reilusti ja olemme vakiinnuttaneet asemamme yhtenä suurena leikin ja liikunnan ilon tuottajana Tampereella. Toiminnan laajuuteen nähden rahoituspohjamme on alun alkaenkin ollut hyvin kapea, ja on oikeastaan ihme että niin vähällä on saatu aikaan näin paljon.

Yrityksenä olemme nyt ”kasva ja kehity tai kuihdu pois” -tilanteessa. Miten niin, miksi pitää kasvaa, eikö mikään riitä? Siten niin, että liikuntapalvelut ovat selkeästi ns. volyymituote. Yksittäiselle asiakkaalle ei ihan hirveän paljon enempää pysty myymään kuin rajattomat höntsyt, ja siksi tuottojen lisäämiseksi pitää asiakkaitakin saada lisää. Lisäksi tuotteen luonne on sellainen, että kiinteiden kulujen osuus vähenee (ja kannattavuus paranee) sitä mukaa, mitä useammalle palvelua tuotetaan.

Nykyisen laajuisena toiminta pysyy vain juuri ja juuri elossa. Olemme kärsineet siitä, että rahoitustilanne ei ole mahdollistanut toiminnan aktiivista kehittämistä. Kaikesta säästäminen helposti näivettää asioita ja torppaa kasvun, jonka turvin Höntsystä tulisi kukoistava, kannattava yritys.
Kaikki tämä muuttuu nyt, kun keräämme koko läjän rahoitusta Höntsyn kehittämiseen Tampereella ja ilosanomamme viemiseen myös muualle.

Osakeannin käytännön toteutuksesta ja tavoitteista voit lukea lisää täältä, samalla sivulla myös ohjeet siitä, miten pääset sijoittamaan. Tuntuvampia summia sijoittaville täkynä merkittävät klubiedut!

Kolmivuotissynttäritarjous vain tänään:

Ota Höntsypassi tänään ja saat ensimmäiset 3 kuukautta hintaan 33 €/kk! (Koskee vain henkilöitä joilla ei aiemmin ole ollut Höntsypassia, eka kuukausi passissa on lokakuu). Tilaa omasi täältä – saat erikoishinnan automaattisesti, kun tilauspäivänä on 4.10.2013. Voit toki tilata passin myös käydessäsi perjantaina pelaamassa.

3-vuotissynttäreiden tuote numero yksi on kuitenkin Oy Höntsy Ab:n osake. Merkintähinta 30 €/kpl, minimiostos 3 kpl.