Annissakin alku ratkaisee

Höntsyn Osakeantia voi ajatella samaan tapaan kuin uutta pelivuoroa: on olennaisen tärkeää että homma lähtee heti alusta vetämään hyvin. Siksi kannustaisin kaikkia lähtemään mukaan jo nyt.

1Kun uusi pelivuoro aloitetaan, ovat ensimmäiset pelikerrat ratkaisevia. Jos ei parin viikon sisään saada vuorolle kunnon pelejä, kuolee vuoro todennäköisesti pois. Silloin väsyvät nekin, jotka siellä aluksi kävivät, ja sana leviää siitä että ko. vuorolla ei käy porukkaa. Tätä kierrettä on myöhemmin vaikea katkaista – on helpompi pistää pillit pussiin ja kokeilla uudestaan eri aikaan ja toisessa paikassa.

Samantyylinen psykologia pätee joukkorahoituksena tehtävään osakeantiimme. Aivan erityisesti muiden toiminnalla on vaikutusta niihin, jotka eivät ennestään tunne Oy Höntsy Ab:tä.

Rahoitushakemuksemme on toistaiseksi ”piilotettuna” eli sitä ei vielä markkinoida mitään muuta kuin Höntsyn kautta. Olisi olennaisen tärkeää saada ainakin n. 20-30% minimitavoitteesta kasaan, ennen kuin tätä ”pelivuoroa” ruvetaan markkinoimaan Höntsyn ulkopuolella. Sinänsä on oikein hyvä alku, että tätä kirjoitettaessa on muutamassa päivässä saatu kasaan jo 7 % tavoitesummasta, mutta henkilöinä laskettuna mitään suurta ryntäystä ei ole nähty.

Olen ymmärtänyt, että höntsäreissä on paljon ihmisiä, jotka harkitsevat tähän antiin osallistumista. On toki hyvä harkita asioita enkä haluaisi painostaa. Kaikkien etu olisi kuitenkin saada annille reipas ja innostunut alku, ja siksi toivoisinkin että kaikki jotka kokevat voivansa mukaan lähteä, tekisivät sen jo tällä viikolla. Näin saadaan ulkopuolisille sijoittajakandidaateille huomattavasti houkuttelevamman näköinen paketti myytäväksi.

Mikäli mietit summaa, voit aivan hyvin tehdä niin että laitat aluksi jonkinmoisen sijoituksen ja myöhemmin – jos niin päätät ja siltä tuntuu – lisää. Suhteessa tarjottuihin klubietuihin on esim. 1000 euron sijoitus 1000 euroa, vaikka sijoittaisitkin sen kahdessa 500 euron erässä.

Ja vielä selvyyden vuoksi: pääset tarkastelemaan rahoitushakemustamme tästä linkistä ja sijoittaminen onnistuu oikealla olevasta ”Invest Now” -laatikosta. Kirjoitat siihen haluamasi summan, minkä jälkeen rekisteröidyt Invesdoriin ja vahvistat sijoituksen. Maksu tapahtuu tilisiirrolla, joka tulee sinulle sähköpostilla.