Ulkolentisturnaus la 4.8. Kaukajärvellä!

Tämänvuotinen Höntsyn ulkolentisturnaus järjestetään Kaukajärven va-talon beach-kentillä lauantaina 4.8. noin klo 10-16. Et tarvitse joukkuetta voidaksesi osallistua! Eritasoiset sarjat, jos vain pelureita saadaan riittävästi. Edullisempi ennakkohinta 28.7. asti! 

Ulkolentis pelataan pehmeillä hiekkakentillä paljain jaloin joko 3 vs. 3 tai 4 vs. 4 (osallistujamäärästä riippuen lohkoissa voi olla eri määrä pelaajia). Pelaamme lyhyitä pelejä vaihtuvin jaoin, ja tulokset merkitään kunkin pelaajan kohdalle taulukkoon. Taulukkopelin idea on sama kuin Höntsyn perusliikeidea: et tarvitse joukkuetta voidaksesi osallistua! Vaikka pelit voitetaan ja hävitään nimenomaan joukkueena, kertyy turnauksessa voitoista ja tappioista henkilökohtaisia pisteitä, jotka määräävät voittajan.

Mikäli pelaajia saadaan riittävästi, pelataan tämäkin turnaus sisäturnausten tapaan useammassa eri tasoisessa sarjassa. Sarjat pelaavat tavallaan erilliset turnaukset, kuitenkin pientä liikettä sarjojen välillä puolivälissä – siirryttäessä alkulohkoista finaalilohkoihin – tapahtuu.

Pelisäännöt ovat samat kuin yleensä Höntsyn ulkolentisvuoroilla, eli biitsipuitteista huolimatta pääasiassa sisälentiksen säännöillä mennään, kuitenkin ”kovalla yli” – säännöt täällä

Turnaus on oma itsenäinen kisansa, mutta samalla myös osakilpailu Vuoden Iskuri -kisassa. Siinä on tähän menenssä mätetty kaksi osakilpailua, ja tilanne kärjessä on tiukka, ks. toisen turnauksen raportti ja kokonaiskisan tilanne täällä.

Takaamme kaikille osallistujille paljon pelejä ja pitkän turnauksen riippumatta menestyksestä. Alkulohkojen jälkeen pelataan eritasoiset jatkolohkot, joten jokaiselle tulee pelejä omalla mielekkäällä tasolla, ja pokaaleita on jaossa kaikissa finaalisarjoissa

Kannattaa ilmoittautua saman tien ja varmistaa oma paikkansa – ennakosta edullisemmin! Mukaan mahtuu korkeintaan 48 peluria ilmoittautumisjärjestyksessä. Turnaus pelataan, vaikka päivälle sattuisi pientä sadetta, mutta jos keliennuste on erittäin huono, voidaan turnaus perua tai siirtää. Mikäli turnaus joudutaan perumaan/siirtämään, on ennakkoon paikkansa varanneilla luonnollisesti mahdollisuus perua tulonsa.

Osallistumismaksut:

(Alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille ym. sekä Höntsypassin haltijoille.)

Normaali 25 / ale 20 ennakosta 28.7. asti. Sen jälkeen 30 / 25 euroa.   Ilmoittautuminen päättyy kokonaan perjantaina 3.8. klo 12. Ilmoittautuminen tapahtuu tällä kertaa kokeeksi Hobbydeedissä, jota kautta voit kätevästi myös maksaa osallistumisesi.

Ilmoittaudu mukaan Hobbydeedissä