Voittajat palkittiin Shoeparkissa

Iltahöntsyjen kisojen voittajat palkittiin tuliterillä kengillä Shoeparkissa. Kaikki voittajat saivat itse valita West Coastin kengistä itselleen mieleiset.

West Coast on brasilialainen kenkämerkki joka on ollut Suomen markkinoilla hiukan vajaat kymmenen vuotta. Kengät ovat todella mukavia jalkaan ja ilmentävät tyylillään hienosti brasilialaista, rentoa elämänmenoa. Siis erittäin sopivia Höntsyhenkisille ihmisille.

Itse sain konkreettisimman tuntuman tähän brasialialaiseen mentaliteettiin tutustuessani West Coastin omistajan poikaan hänen käydessään Tampereella. Veimme hänet Kaupinojan avantosaunalle, ja sinne painui brassi avantoon kuin hylje! Vannotti vain että nyt otatte kuvia, muuten eivät kotona usko…

West Coast valmistaa kengät alusta loppuun Brasiliassa, tuottaen itse lähes kaikki kengissä käytettävät materiaalit. Tämä näkyy varsinkin nahan laadussa, se on ensiluokkaista. Jos kiinnostuit, tuotteita ja asiaa löydät lisää:

Shoeparkin sivuilta www.shoepark.fi ja Shoeparkin Facebook-sivuilta.

Alla voittajien kuvia kenkien kera. Nimet ja sarjat kuvateksteissä.

Niin ja vielä: Kiitokset kaikille ensimmäisistä iltahöntsyistä, pää tosin oli sunnuntaina kipeä. Mistä lienee sitten johtunut?