Vuoden 2020 kausi-Oscarit!

Vuoden 2020 perinteiset kausi-Oscarit oli tarkoitus jakaa Höntsyn 10-vuotisjuhlien yhteydessä. Juhlia ei päästy juhlavuoden aikana pitämään, joten julkistetaan raadin pitkään ja hartaasti pohtimat valinnat nyt verkossa. 

Sananen juhlista: tällä hetkellä 10-vuotisjuhlien päivämääräksi on paalutettu lauantai 10.4.2021. On mahdollista, että koronatilanne pakottaa siirtämään juhlia vielä tuostakin eteenpäin – seurataan tilannetta. Eiköhän viimeistään kesällä päästä juhlat pitämään, vaikka sitten ulkoilmassa.

Meneillään on sisäpelitauko, joka venyy yhtä pitkäksi tai jopa pidemmäksi kuin keväällä. Erityisesti lentiksen, sählyn/säbän ja koripallon ystävillä on tällä hetkellä vitsit ja ilon aiheet vähissä. Oscar-valintojen myötä pääsemme julkistamaan edes jotain iloista ja myönteistä! Perinteiseen tapaan varsinkin hymypojaksi ja -tytöksi oli ehdokkaita pitkä lista.

Hymytyttö 2020: Tanja Kuoppala

Raholan säbäkenttien ilopilleri, joka jaksaa aina olla kiinnostunut kanssapelaajista ja kannustaa heitä.

Hymypoika 2020: Paavo Lähteenmäki

Suhteellisen tuore lentopallokasvo, joka tullut ryminällä peleihin sisään. Kova kiinnostus peliin niin huikea tsemppaamisen taso, että menee tämän kirjoittajaltakin välillä jauhot suuhun.

Sisupussi 2020: Tämä palkinto omistetaan tänä karmeana vuonna kaikille niille, jotka ovat tukeneet Höntsyä koronakurimuksessa maksamalla Höntsypassinsa maksuja pelin ollessa tauolla tai muulla vastaavalla tavalla. Höntsy on sisukkaasti pysynyt hengissä jo yli 10 vuotta ja selviytyy tästäkin kriisistä, kiitos teidän kaikkien!

Possu-Oscar 2020: Haidar Al-Auda

Tämä kategoria on perinteisesti vaikein. Nimestä huolimatta kyseessä on kunniamaininta, ja ansiot voivat yhtä hyvin olla kentältä tai sen ulkopuolelta. Jalkapallojaoston perustelumuistiota lainaten: ”Alkuperäisen kotimaansa kulttuurille tyypillinen pelaaja. Filmausta, selittelyä, käsien levittelyä ja toisinaan jopa hyvin häikäilemättömiä käsivirheitä. Omatkin joukkuetoverit saavat välillä kuulla kunniansa.”’

Aiempien vuosien kausipalkitut löydät täältä.