Yösäbä lähestyy – katso Grand Slam -video tähän asti

Höntsyn salibandykauden ja Grand Slam 2013 -taulukkoturnauskiertueen huipentuma, Yösäbä 2013 lähestyy. Katso video GS-taipaleesta tähän asti!

Yösäbähän on oma erillinen turnauksensa, jossa voittajat (niin pelaaja kuin kenttäpelaajakin) palkitaan. Pelataan lyhyitä pelejä vaihtuvin jaoin, joten et tarvitse joukkuetta voidaksesi osallistua. Viime vuonna kilvoittelemassa oli nelisenkymmentä peluria ja vähintään yhtä hyvää sakkia toivomme mukaan tänäkin vuonna.

Samalla Yösäbä, joka siis pelataan lauantaina 26.10.2013 alkaen noin klo 19 ja päättyen noin klo 02-03 Raholan liikuntakeskuksessa, on tämänvuotisen Grand Slamin viimeinen osakilpailu. Asetelmat kokonaiskisassa ovat hyvin jännittävät, sillä kärkikaksikon välille on kuudessa turnauksessa saatu eroa vain yksi vaivainen piste. Kärjessä keikkuvalla Jari Martikaisella on pisteitä 188 ja Raino Pikkaraisella 187.

Monella muullakin on vielä saumat Vuoden Höntsärin titteliin, sillä Yösäbässä on jaossa tuplapisteet. Paras kenttäpelaaja ja paras molari kuittaavat molemmat peräti 100 pistettä, joten melko kaukaakin kärjen takaa voi vielä ponnahtaa voittoon. Koko pistetilanne täällä.

Katso alta, miten tähän on tultu. Ja muista ilmoittautua mukaan Yösäbä-sivun alaosan lomakkeella.