Yösählyn video- ja kuvaraportti

Höntsyn ensimmäinen yösählyturnaus pelattiin viime lauantain ja sunnuntain välisenä yönä 19.-20.11.2011. Turnaus eteni loistavissa tunnelmissa – kaikki reilut kolmisenkymmentä pelaajaa taistelivat koko setin alusta loppuun, ja tuskinpa kenellekään jäi tunnetta, ettei olisi päässyt tarpeeksi pelaamaan.

Pelimuotona oli taulukkosähly: lyhyiden 3 minuutin pelien jälkeen merkattiin voittajille pisteet ja katsottiin taulukosta seuraava jako. Pelipätkät olivat yleensä 5×3 minuutin mittaisia, paitsi kilpasarjan finaalissa 4×4 minuuttia. Alkulohkoista jatkettiin ylempään ja alempaan välisarjaan – ja niistä kilpa-, harraste- ja rentosarjan finaaleihin. Aidossa höntsyhengessä oli molemmista välisarjoista vielä mahdollisuus päästä tai joutua mihin tahansa finaaliin, joskin paikkajaossa oli tietysti eroa.

Lähellä oli sekin, että yksi pelaaja olisi jättänyt turnauksen kesken. Rentosarjan finaalin alkaessa mies löytyi suihkusta repliikin ”ai vieläkö siellä on pelejä” kanssa…

Kivaa siis oli, ja seuraavaakin tapahtumaa on ehditty jo miettiä. Ehkä jotain niinkin eksoottista kuin päivällä pelaamista voisi olla luvassa kevätpuolella. Pohdimme jo taulukkoa, johon saataisiin molaritkin mukaan. Ja tietysti Höntsyssä myös muut lajit ovat jo vängänneet omia yöturnauksiaan, joten saa nähdä mihin tässä vielä joudutaan.

Lopulta turnaus venähti lähelle aamukolmea, jolloin viimeisten hyvätasoisten kilpasarjan matsien jälkeen nähtiin turnauksen palkintojenjako. Seuraavassa kuva- ja videoraportti turnauksesta kaikkine palkittuineen, ensin videota, sitten kuvashowta ja lopuksi pari erillistä kuvaa…

(Jos haluat katsoa kuvaesityksen koko näytöltä, mene tämän kuva-albumin sivulle, valitse sieltä diaesitys ja klikka koko näytön ikonia. Tältä blogisivulta ei saa kuvasarjaa koko näytölle…)

Vauhtiajavaarallisiatilanteita
Vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

 

tuomarivist
Tuomari väistää vauhdikasta peliä.