Äänimaljarentoutus torstaina 9.5.!

Haluatko todellisen syvärentoutuksen päivän päätteeksi? Tule kokeilemaan äänimaljarentoutusta! Sellainen on tarjolla Tesoman koulun alasalissa torstaina 9.5. Tuona päivänä lentisvuoro alkaa tavallista aiemmin klo 19.00 ja rentoutus ”pelataan” sitten siihen päälle alkaen noin klo 20.45. Äänimaljarentoutuksen hinta 5 euroa.

Näistä lähtee taivaallisia ääniä.

Höntsyn lentiksistä tuttu Irene Kuusirati-Mäkipää on kouluttautunut
ryhmille suunnattujen sointukylpyjen ohjaajaksi ja opiskelee tällä hetkellä  äänimaljahierontaa . Tämän huomattuani tuli välittömästi mieleen, että tätä olisi mukava tarjota höntsyläisille. Olen kerran ollut vastaavassa tilaisuudessa. Se oli todellakin erittäin miellyttävää ja syvästi rentouttavaa. Irenen sanoin:

Äänimaljarentoutus on Peter Hess -ääniresonanssimetodiin pohjautuva kokonaisvaltainen syvärentoutus. Äänimaljarentoutus auttaa mm. stressiin ja parantaa unenlaatua. Ryhmille suunnatussa SOINTUKYLVYSSÄ sointumaljojen miellyttävät ja harmoniset äänet ja niiden värähtelyt yhdessä gongin kanssa rentouttavat ja rauhoittavat mieltä ja kehoa.

Pidemmittä puheitta faktat pöytään:

Mitä? Äänimaljarentoutus. Makaa ja anna äänen hyväillä sieluasi. Kesto reilu puoli tuntia.

Missä? Tesoman koulun alasalissa.

Milloin? Torstaina 9.5.2019 noin klo 20.45.

Kenelle? Kenelle tahansa, eli avoin aivan kaikille! Voit siis tulla varta vasten rentoutusta varten tai jäädä lentiksen jälkeen paikan päälle rentoutumaan.

Mitä maksaa? 5 euroa per henkilö (sis. alv 24%). Voit maksaa paikan päällä käteisellä tai kortilla (liikuntaedut eivät valitettavasti käy tähän tarkoitukseen), tai jos sinulla on Höntsypassi voimme lisätä maksun seuraavaan laskuusi. Tätä herkkua et pääse näin edullisesti muualla kokeilemaan!

Miten ilmoittaudun? Ilmoittautumiset Höntsyn Hobbydeed-ryhmän kautta, suora linkki tapahtumaan tässä. Jos et ole aiemmin ilmoitatutunut Höntsyn tapahtumiin, katso ohjeet täältä. Samat ehdot kuin tavallisella Höntsyvuorolla, eli peruutukset viimeistään 3 h ennen rentoutuksen alkua; jos et peru etkä tule, laskutetaan hinta sinulta jälkikäteen.

Ilman ilmoittautumistakin voi tulla ja melko todennäköisesti näinkin mahtuu mukaan. Kaikille: olkaa ajoissa paikalla, tapahtuman luonteen takia emme halua että kesken rentoutuksen könyää lisää väkeä saliin.

Mitä mukaan? Ota mukaan ainakin alusta (joogamatto, retkeilyalusta tms.) ja lämmintä päälle (peitto & villasukat esimerkiksi), halutessasi myös tyyny.

Entä jatkossa? Mikäli tämä kokeilukerta saa hyvän suosion, voimme tarjota äänimaljarentoutusta myös jatkossa. Kokeilijoilta otetaan mieluusti palautetta kestosta, ajankohdasta, hinnasta, jne.