Lentisturnauksen tulokset & Iskuri-tilanne

Viime lauantaina 13.4. pelattiin vuoden kolmas Höntsyn lentisturnaus ja samalla toinen taulukkomuotoinen turnaus & Vuoden Iskuri -osakilpailu. Tästä tuloksia!

Kaikissa kolmessa finaalisarjassa voittaja ratkesi vasta aivan viime metreillä – joko viimeisessä erässä tai vasta sen jälkeen. Harrastesarjassa Pasi Riskun joukkue nappasi viimeisessä erässä puhtaan 3-o-voiton ja Pasi sitä kautta sarjan voittopokaalin. Semi-sarjassa voiton vei viimeisessä pelissä Teppei Morimoto, ja päivän parhaasta Höntsyhengestä palkittiin Jenni Viinanen.

Semi-sarjan finaali meneillään, Mikko nostaa palloa.

Semi-sarjassa pelasivat myös päivän parhaiten sijoittuneet naiset (kilpasarjan Nooraa ei nyt laskettu, koska hän pääsi kilpasarjaan ”keräilyerien” eli vapaaehtoisen paikanvaihdon myötä), Veera Farin ja Katja Honkonen. Tämä titteli ja sen tuomat Iskuri-pisteet menivätkin nyt jakoon.

Kilpasarja näytti jo menevän Teemu Rämölle, mutta viimeisessä ottelussa Anssi Tikkasen joukkue väänsi juuri ja juuri tarvittavan kahden pisteen voiton (taisi olla lukemin 13-10 eli pienimmällä mahdollisella erolla). Näin Anssi ja Teemu päätyivät molemmat 19 pisteeseen ja päädyttiin pelaamaan satunnaisesti arvottu ratkoerä. Siinä Teemun joukkue oli tällä kertaa selvähkösti (13-8) parempi ja kilpasarjan voittopokaali Teemulle.

Vuoden Iskuri -kisan puolella Teemu siirtyi nyt selkeään johtoon, kun tämän turnausvoiton kaverina on helmikuulta kakkossija. Useita pelureita on kuitenkin iskuetäisyydellä. Kahden viime vuoden Iskuri-voittaja Minna Salmi joutui valitettavasti jättämään tämän turnauksen väliin, joten triplan tavoittelun kerroin nousi huomattavasti. Toki tähtien ollessa loppuvuonna kohdallaan on sekin täysin mahdollista. Turnauksia siis jäljellä todennäköisesti kolme (yksi ulkolentis kesällä, kaksi sisäturnausta syksyllä) ja kustakin voittaja kuittaa 100 p.

Kiitos kaikille hienosta kilpailusta jälleen kerran! Seuraava Höntsyn iso lentisturnaus, samalla kevätkauden viimeinen sisäturnaus, pelataan Kaukajärven vapaa-aikatalolla lauantaina 18.5. noin klo 10-16. Tuo turnaus pelataan samoilla joukkueilla alusta loppuun asti. Ilmoittaudu mukaan saman tien!

Tuttuun tapaan julkaisemme pokaaleita voittaneiden lisäksi turnauksen ja Iskuri-kisan tulokset tässä vain kärjen osalta. Mikäli sijoituit alemmaksi ja haluat tietää tarkan sijoituksesi, voit kysellä sitä sähköpostilla.

Lentisturnauksen kärjen järjestys:

1.Teemu Rämö
2.Anssi Tikkanen
3.Vili Keinänen
4.Pasi Hätönen
5.Ilkka Virjo
5.Jari Rämö
7.Jarkko Leivo
8.Lauri Haverinen
9.Noora Eliander
9.Janne Pellikainen

Vuoden Iskuri -kisan tilanne kahden osakilpailun jälkeen:

(Huom. listaa korjattu kun huomattiin yksi näppäilyvirhe).

1.Teemu Rämö190
2.Anssi Tikkanen170
3.Jari Rämö164
4.Jarkko Leivo157
5.Pasi Hätönen155
6.Janne Pellikainen153
7.Vili Keinänen151
8.Ilkka Virjo149
9.Ilpo Virkki133
10.Mikko Lahtinen129
11.Teppei Morimoto123
12.Minna Veikkola118
13.Satu Kellokumpu108
14.Kimmo Uutela107
15.Johanna Vuoksenmaa101
16.Jussi Leinonen100