Ensimmäinen Höntsyvauva -kilpailun julistaminen

Viime kesänä saatiin ensimmäiset avioon asti astelleet Höntsy-pariskunnat. Ensimmäistä Höntsy-vauvaa vielä odotellaan. Pienenä kannustimena toteamme nyt, millaiset edut ensimmäinen Höntsy-vauva saa.

Höntsyn sisarorganisaation Hömpsyn* pikkujouluissa juteltiin perjantaina siitä, miten Höntsy on tuonut ihmisiä yhteen ja saanut kaikenlaisia asioita aikaan. Tunnelmoin sillä, kun kesällä pääsin jakamaan ensimmäiset ”avio-onnea Höntsyparille”-pokaalit, ja mietiskelin, milloin mahdamme nähdä ensimmäisen Höntsy-vauvan.

Tästä syntyi mahtava idea todeta jo etukäteen, millaiset palkinnot ensimmäinen Höntsy-vauva saa. Joku nätti pokaali on tietysti luvassa, mutta se ei ehkä vielä kannusta nopeaan pullanleivontaan. Nyt lyömme pöytään edut, joita silmällä pitäen kisaan jo kannattaa lähteä:

Ensimmäisestä Höntsy-vauvasta kasvatetaan täysi Höntsy-kansalainen maksutta. Toisin sanoen, hän saa kaikki viikko-ohjelmasta löytyvät normaalit höntsyt ilmaiseksi siihen päivään asti, kun täyttää 18 vuotta.

Aikahorisontti on tietysti pitkä, joten emme voi varmuudella ennustaa, mitä kaikkia palveluita natiaiselle on sinä aikana tarjolla. Tämänhetkisestä tarjonnasta hänelle löytyisi ainakin Taaperohöntsyä, Perhesählyä ja sitten teini-iästä eteenpäin normaalit aikuisten höntsyvuorot.

Jottei jäisi epäselväksi, niin ”ensimmäinen Höntsy-vauva” -käsite tarkoittaa ensimmäistä vauvaa, joka syntyy Höntsyssä toisensa tavanneelle parille. Pariskunnan ei tarvitse olla naimisissa.

Julistamme kilpailun em. eduista alkaneeksi!

* Hömpsy on aktiivihöntsärien oma ryhmä jonka tarkoituksena on järjestää kaikenlaista kivaa kentän ulkopuolella. Ryhmä löytyy facebookista, ja siihen voivat liittyä kaikki kiinnostuneet höntsärit. Teknisesti ryhmä on suljettu, jottei ihan koko maailma näkisi keskusteluja. Uusia jäseniä otetaan kuitenkin mielellään, joten pyydä rohkeasti liittymistä. Näkyvin toiminta on ollut juuri pikkujouluja, ja niihin pääsee tietysti mukaan, vaikkei Facebookissa olisikaan – tänäkin vuonna niitä mainostettiin myös Höntsyn jäsenkirjeessä.