Jouluksi Höntsyiloa varattomille!

Joulu lähestyy, ja Höntsyssäkin joulumieli painaa päälle. Elämme kovia aikoja, ja olemme tietoisia siitä, että kaikilla ei ole palveluihimme varaa – ainakaan niin usein, kuin he toivoisivat. Siksi jaamme jouluna muutaman ”Höntsystipendin” hakemusten perusteella. Hakemuksen voit tehdä täysin nimettömänä 21.12. mennessä, valinnat julkistetaan jouluaattona.

Jaamme hakemusten perusteella kolmen kuukauden Drop-in-passeja, joilla pääsee höntsäämään niin usein kuin haluaa, kuitenkin niin ettei pelipaikkaa voi varata etukäteen. Lahjan arvo on työssäkäyvälle saajalle 150 euroa ja muille (Höntsyn alennuksiin oikeutetuille) 126 euroa. Lahjakortin kolme kuukautta tulee käyttää vuoden 2015 alkupuoliskon aikana.

Hakijaa pyydämme perustelemaan, miksi juuri hänelle tulisi em. lahja antaa. Hakemuksista valitaan 1-3 lahjan saajaa. Hakemukset tehdään nimimerkillä, ja varsinaiset yhteystiedot kysytään vasta niiltä nimimerkeiltä, jotka on jo valittu lahjan saajiksi. Heidänkin tietonsa jäävät vain Höntsyn tietoon. Esimerkiksi muut pelaajat eivät saa tietää, kuka pelaa ilmaiskortilla, ellei asianomainen itse sitä muille kerro.

Jos tunnet jonkun, joka olisi Höntsykortin tarpeessa, mutta jolla ei ole siihen varaa, vinkkaa ihmeessä tästä mahdollisuudesta hänelle. Tai täytä rohkeasti hakemus itse, jos siltä tuntuu!

Mikäli osoittautuu, että ”Höntsystipendille” on paljon kysyntää ja se toimii mukavasti, on tarkoitus tehdä siitä perinne. Ajatuksissa on myös sellainen mahdollisuus, että muille höntsäreille ja yrityksille tarjottaisiin mahdollisuus osallistua talkoisiin ja kasvattaa näin ”Höntsystipendien” määrää. Tälle saatetaan miettiä muunkinlaista toteutusmuotoa (vrt. Etelä-Euroopassa harrastettu ”odottamaan” ostettu kahvi tai ”siirretty kahvi”).

Btw. lahjan saajat päästäänkin todennäköisesti julkistamaan täydellisesti uusiutuneilla nettisivuilla. Höntsyn nettisivujen alusta ja ilme menee pian kokonaan uuteen, huomattavasti nykyistä virtaviivaisempaan uskoon. Toivottavasti jo ennen joulua.

Täytä hakemus tästä.