Joulun ilmaishöntsyjen saajat ja uudet nettisivut

Kuten huomaatte, Höntsyn nettisivut ovat uudistuneet. Pientä hienosäätöä tehdään vielä ennen vuodenvaihdetta, mutta tämä on siis Höntsyn uusi koti. Lisäksi täksi jouluksi on ollut tarjolla ilmaishöntsyjä eniten tarvitseville – onnea lahjan saajille!

Joulupallo
Hyvää joulua!

Vanhoista nettisivuista on kasvavassa määrin tullut palautetta, että ne ovat sekavat, ja keskeisiä asioita on vaikea löytää. Kyllähän niihin kaikenlaista oli kertynyt, ja alustakin alkoi olla vanhaa maailmaa. Tätä varten on nyt suunniteltu uudet, virtaviivaiset sivut, jotka samalla muuttivat kokonaan uudelle alustalle. Toivottavasti varsinkin uusi kävijä löytää nyt nopeammin ja selkeämmin tarvitsemansa perustiedot Höntsystä.

Uuden sivuston ehdoton valtti vanhaan verrattuna on toimivuus eri laitteilla. Mitään erillistä mobiilisivustoa ei tarvita, vaan sama sisältö vain taitetaan eri tavalla siitä riippuen, millä laitteella sitä selataan. Esim. puhelimessa peliohjelma tyypilliseti näkyy vain yhdellä palstalla, yksi päivä kerrallaan, tableteissa ja tietokoneella taas normaaliin tapaan koko viikko kerralla. Ohjelmasta voi myös klikata näkymään vain haluamansa lajin.

Myös rekisteröityneet käyttäjät on siirretty uusille sivuille. Jos olet rekisteröitynyt jo aiemmin, sinun tarvitsee tilata itsellesi uusi salasana tai kirjautua facebook-napin kautta. Vasta sisäänkirjautumisen jälkeen on mahdollista esim. kommentoida näitä blogikirjoituksia ja osallistua keskusteluihin. Muutenhan kaikki sisältö on tietysti näkyvissä, oli kirjautunut tai ei. Vanhoille jäsenille lähetetään joulun jälkeen sähköpostia, jossa kerrotaan alustan vaihtumisesta ja neuvotaan, miten voi kirjautua uusille sivuille. 

Toivomme tietysti palautetta uusista sivuista! Kerro, jos jokin asia on ollut vaikea löytää, tai jollakin laitteella sivu ei avaudu kunnolla. Laita palautteesi joko yhteystiedot-sivun palautelomakkeella tai sähköpostilla ilkka.virjo@hontsy.fi.

Ilmaishöntsyjen saajat

Jouluksi luvattiin jakaa 1-3 ilmaista 3 kk Drop-in-passia, jotka tulee käyttää vuoden 2015 alkupuoliskon aikana. Hakijoita tuli yllättävän vähän, mutta karsintaa jouduttiin silti suorittamaan.

Pitemmittä puheitta, kolme saajaa on valittu. Perustelut ovat jokaisella erilaiset, enkä mene niihin sen tarkemmin muuten, kuin että jokainen näyttää todellakin olevan ilmaishöntsyjen tarpeessa. Toivottavasti teille on niistä myös paljon iloa. Nimimerkit 50 ja sohvaperuna, pantteri sekä amigo, ottakaa yhteyttä minuun ilkka.virjo@hontsy.fi niin sovitaan käytännön järjestelyistä. Teitä odottaa ilmainen 3 kk Drop-In-Passi Höntsyyn.

Tänä iltana vielä pelataan, sitten Höntsy hiljenee pariksi päiväksi – jo Tapaninpäivänä pääsee kinkunsulatuspuuhiin säbän ja lentiksen parissa. Toivotan itseni ja Höntsyn puolesta kaikille oikein iloista ja rauhallista joulua! 

Ilkka Virjo

yrittäjä, Höntsy